Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +281
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

źródło: comment_D6rkSZsDeg0RO6hccmh67s3j0KNmI2um.jpg
PobierzZresztą - dzieła sztuki powstawały na różnych komputerach, vide załącznik ;) dzieło się liczy ;)
@kapuczinho:
a) jestem mentalnym gimbusem
b) gram w gry na lapie
c) 16GB Ramu, matryca 4k, mocny procek i7 sprawia, że na raz mam odpalone 3 browsery z narzędziami kilkudziesięcioma zakładkami, git extension, phpstorm, photoshop, serwer webowy, premiere + kilkanascie innych ciężkich programów i gdy odpalam np. Wiedzmina 3 na najwyzszej grafice - nie muszę tychże wyłączać. Po prostu wszystko
@kapuczinho: Wiadomo, prawdziwi programiści tylko apple, albo specjalistyczne modele jak thinkpady. Z licencją.
Boże...
@kapuczinho: Profesjonaliści mogą pisać nawet na tablecie. Seniorzy u mnie w korpo pracowali na jakichś g ownodellach i desktopach, od biedy jakiś zarośnięty hipster miał iMaca. Oprócz ludzi z ogromnym ego a la 'studiuje prawo'. reszta ma na to zwyczajnie w------e i wybiera to przy czym pracuje im się najlepiej. Dla jednych to Yoga, dla innych IdeaPad.
Śmieszne że