Aktywne Wpisy

Arbuzlele +788
KorpoRozowa +2
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.0% (325)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 33.0% (160)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLKlp6Q4GD3YwrPIT5QeAYV34tEUIR15Rh
#hacking #cracking #programowanie #inzynieriawsteczna #reverseengenering #hakier #nauka #liganauki #it #komputery #gruparatowaniapoziomu #software #warez #zielonek1000
źródło: comment_ixf2xuiDZzWWTXyx1hPVRyMgFkFpk0p6.jpg
Pobierz@11001100110O11 @7phenom @a231 @AlfaMenel @arturs36 @AzmeigT @Blackhorn @bob_kelso @botul @bovver91 @Canberra @cartsy @Cronox @cybergod @czytam_komenty_arka93298_dla_beki @Dahald @dajciePlusa @decentralizacja @Dobry-Duszek @domi122 @Drahearys @Drakalen @Drzemka_w_cieniu_drzew @dzezz @EndriuGolara @Ercefet @Farezowsky @gasu_kurobikari @Gomusss @GrochowskiAlladyn @hemikalik @ikaiyu
A dzięki, cokolwiek to znaczy :)
@dridex:
Immunity to prawie jak Olly tyle że z pythonem
Tego nie, ale wszystkich moich wstawek z hackingiem i tutorialami zapewne tak
Dopisz mnie do listy wołanych, bo fajne rzeczy wrzucasz ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ