Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kajutakaja: dzięki! Nie mogłem już patrzeć jak go życie dojeżdża, bo to dobry człowiek jest i zawsze dzień dobry mówi. #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oby Twojemu tacie się to nie przydarzyło, bo czasami boli bardziej niż własne problemy.
  • Odpowiedz
@xHaustedd opis twojego taty przypomnial mi mojego ojca. Tez jest gosciem z werwa, duchem i cialem jest bardzo mlody (jedyna oznaka jego wieku sa wlosy, no i zmarszczki). Takze szczerze trzymam kciuki za twojego tate bo wiem, jak bardzo nie chce, by i moj mial kiedys ten problem. Pozdrowienia!
  • Odpowiedz
  • 18
@xHaustedd brzmi to jak historia mojego taty, tez inżynier, nawet branża ta sama, z tą różnicą że na śląsku. Może ma ktoś jakieś informacje w tych rejonach? Bo mój Tato miał już dosyć pracy dla samej jej posiadania tak że ledwo starcza do przysłowiowego piątego.
Wracając, trzymam kciuki za Twojego Tatę.
  • Odpowiedz
Nie mogłem już patrzeć jak go życie dojeżdża, bo to dobry człowiek jest i zawsze dzień dobry mówi. #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@xHaustedd: ale zdajesz sobie sprawę że właśnie powiedziałeś że twój ojciec tak naprawdę nie jest taki święty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz