Aktywne Wpisy
betonoweczolo +209
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Czego mężczyźni oczekują od kobiet w związku? Chodzi o etap, gdy mieszkają ze sobą, planują ślub bądź dzieci. Nie pytam o takie podstawy jak seks, obiad, posprzątane. Chodzi raczej o to, co to znaczy dla niebieskich "partnerka"? Jakie cechy posiada? Jak się zachowuje, jak rozmawia? Czym jest ta cała "dojrzałość"? Z jakimi problemami powinna umieć sobie radzić? Jakie mieć umiejętności, talenty, wiedzę, zainteresowania?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #seks #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #seks #zwiazki #pytanie
Dzwoni telefon. Dwie minuty melodyjki... z jakiegoś powodu się nie rozłączam.
I wreszcie jest. Pani Marta Jakaśtam z Kaczmarski inkaso.
- Mam dla pana informacje proszę o NIP i adres w celu weryfikacji
- Jaką informacje pani dla mnie ma?
- Proszę o NIP i adres w celu weryfikacji.
- Ale co pani chce zweryfikować.
- Firmę
- Ale jak? Publicznie dostępnymi danymi?
- Proszę pani te dane może mieć każdy bo one są w rejestrze przedsiębiorców
Poddaje się. Ale tylko częściowo.
Podaję NIP i adres z błędnym kodem pocztowym.
Ufff to nie bot. Z botem by nie przeszło a tu przeszło. "Odsł#!$%@?ę" wiadomość.
Ma pan zadłużenie wobec naszego klienta P4 Na kwotę 24zł 30gr.
-Mhm za co?
- Nie mam takich informacji
- Czyli nie wie pani nawet za jaką usługę niby jestem winien 25 zł? No nieco bez sensu nie uważa pani?
- Oczekuję że dokona pan płatności w ciągu 2 dni.
- Ale za co? Jakiej płatności?
- Spłaty zadłużenia. Przekazałam informację miłego dnia.
Na litość Latającego Potwora!
Jak można weryfikować czyjąś tożsamość przy pomocy publicznie dostępnych danych?
Gdzie ja żyję?
#truestory #windykacja #play #security #fail i mam nadzieję że uda się nakręcić #afera bo poszedł mail do #giodo
@Palwed: i to jest wg ciebie dobre?
@uncross89: Mam
Teraz dla odmiany #coolstory
Trick znajomego:
- Słucham
- Dzień dobry Ala Makota z kancelarii finansowej syf kiła & mogiła. Bla bla bla
- Czy pani wie gdzie pani się dodzwoniła?
- Kontaktuje się w sprawie...
- Skąd ma pani ten numer? To jest zastrzeżony numer w sieci wewnętrznej ABW. Zna go może pięć osób w
A na czym polegała ta niewłaściwa administracja danymi?
@Neoqueto
A do mnie właśnie pismo przyszło. Zobacz co napisałem do @wbielak
@robertoson: A gdzie ja napisałem, że to jest dobre?
@Neoqueto: A cholera ich tam wie.
@47xy21:
Na tym że dowolna osoba posiadająca dane z internetu może poznać moją sytuację finansową.
@blekitny_orzel: W sumie... nie wiem.
Ja im podałęm błędny kod pocztowy i też byli szczęśliwi.
@Laliqu: I to też jest jakiś pomysł.