Aktywne Wpisy

Guybrush +448
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
adrdra +82
#primemma Matko bosko mówię, co tu się stanęło
źródło: co tu sie staneło
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
źródło: co tu sie staneło
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
interesuje mnie Vostok Europe Gaz-14 Limousine 2426/5601059 - zdjecie relatywne troche #zegarkiboners
pic w komentarzu bo #aplikacjawykop stawia opor
źródło: comment_Zaw2hzvQYtQxediT0F3ubH3w7etcVIFJ.jpg
Pobierz@relatively_final: te mechanizmy od seiko troche mnie martwia... XD kojarzy mi sie z tandeta - tak wiem jestem #januszezegarkow
@arusm: moze podpowiecie jeszcze jakies sportowo-eleganckie zegarkowe twory?
fajna sprawa bo nie chce chodzic w czyms co ma kazdy... w sklepach lokalnych pewnie ciezko bedzie znalezc takie cuda. w internecie zamawiac tez sie lekko cykam bo przyjdzie i sie na lapie nie spodoba i co...? pytanie - znasz jakies strony zaufane
co do ich kupowania w internetach- nie kupuj na ebayu bo przebita prawie 10 krotna; kupuj najlepiej od zegarmistrzów kolekcjonerów, którzy zaznaczają w aukcji, że zegarek jest na chodzie, a mechanizm sprawny i nie spóźnia.
w związku z tym, że to mechanizmy nakręcane, a nie baterie, może być ciężko ci się przyzwyczaić
jaki jest okres zycia takiego zegarka? mowisz zeby patrzec na to czy mechanizm sprawny... to chyba nie sa wiekowe zegarki tylko paroletnie? slabo zeby za 3 lata mi sie zepsul taki ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Seiko robi dobre mechanizmy, przede wszystkim trwałe.
Swojego Vostoka używanego nabyłem 2-3 lata temu, nie mam z nim żadnych problemów....
O automat musisz dbać, to nie jest zegarek do biegania czy jazdy na rowerze.
najlepiej codziennie, ogólnie nakręcenie
@jokefake: w takim razie chyba za taki podziekuje :P mysle ze to cos dobrego dla zegarkomaniakow a nie dla janusza zegarkow xd
zaraz obczaje dukaty
Design mają rewelacyjny, mechanizmy różne, ale bardzo przyzwoite. Gaz-14 To niebanalny zegarek godny polecenia, ale poczytaj proszę więcej o tym co w środku siedzi, bo są różne warianty. Mało! Niektóre mają nawet inne gabaryty ze względu na rozmiar mechanizmu
@instinCtoriginal ale tych bzdur co niektórzy wypisują to nir czytaj. Automaty nie lubią potężnych wibracji, więc nie warto z automatem na łapie jeździć na motocyklu albo używać wiertarki, ale do wszystkich normalnych sportów jak najbardziej możesz nosić i nic się nie stanie.
@sidhellfire prawda, mogłem to bardziej bezpośrednio napisać. Autor powiniej wiedzieć, że są też zegarki
Starego Vostoka mechanizm załatwiłem jeżdżąc na rowerze, dbajcie o swoje automaty jak chcecie, dla mnie Ty głupoty wypisujesz :)
edit: konkretnie Vostok Amfibię załatwiłem jazdą na rowerze...