Aktywne Wpisy

elozapiekanka +76

Atreyu +6
Jakie planszówki polecacie? Najczęściej będzie 2-4 graczy
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry

Malta się nie liczy, bo za mała liczba samobójstw, żeby były statystycznie istotne.
Źródło: https://jakubmarian.com/suicide-rates-by-country-in-europe/
#statystyka #mapy #zwiazki #polska #ciekawostki
źródło: comment_XBC8zUCyr9CqFMus6kDilT5fCusUFnto.jpg
Pobierz@tell_me_more: Ja #!$%@?. Chyba się zabiję.
Argumentacja @cweluszko nie jest zbyt adekwatna.
Samobójstwo popełnia bardzo niewielki procent populacji. W dużej części jest to ten najsłabszy procent. Nawet jeśli mielibyśmy najwięcej samobójców, to nie definiują oni całej populacji. To nie jest żadna elita, żeby na tę całą populację wpływać.
Możemy mieć tak samo silnych facetów jak gdzieś indziej, ale mogą oni być pod większą presją. I bum --
@kowalzki: co więcej one to lubią( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rojka: postarałem się by było jej przykro:) w mgnieniu oka się zreformowała gdy jeszcze tego samego dnia przy niej rozmawiałem z szefem. Szef się pyta czy jestem gotów pójść do piekła (tak żartobliwie nazwał tokarnię) a ja zażartowałem że już jestem w piekle i opowiedziałem jak choroba od siedmiu lat uniemożliwia mi normalne życie.
następnego dnia jeszcze chyba wstrząśnięta pyta na przerwie czy ktoś widział nóż z czubkiem, a
Podam też odrębny przykład...związek starszej kobiety z młodszym mężczyzną. Na zachodzie nic niezwykłego, u nas wręcz coś niespotykanego. Bo przecież