Aktywne Wpisy
bawelna100pro +106
Hurrr durrrr zetki j----e, nie chce robić i dziękować Januszexowi na klęczkach, robotę dezorganizujo xD dlaczego to zawsze Onet kobieta albo inne Kobieta RP wysrywa takie artykuły z p---y eh
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
#pracbaza #patologiazewsi #gorzkiezale
źródło: 1000072065
Pobierz
SilesianPill +2
Wytłumaczy mi ktoś na czym polega fenomen Gdańska?
Okej, miasto jest ładne, chyba najlepsza starówka w Polsce, położenie nad samym morzem, ale według mnie to bardziej sprawdza się na weekendowy wypad niż do mieszkania tam na codzień.
Ceny mieszkań i wynajmu są bardzo wysokie, dodatkowo umowy wynajmu często są zawierane na krotki czas, bo trzeba zwolnić mieszkania turystom na czas letni.
Knajpy
Okej, miasto jest ładne, chyba najlepsza starówka w Polsce, położenie nad samym morzem, ale według mnie to bardziej sprawdza się na weekendowy wypad niż do mieszkania tam na codzień.
Ceny mieszkań i wynajmu są bardzo wysokie, dodatkowo umowy wynajmu często są zawierane na krotki czas, bo trzeba zwolnić mieszkania turystom na czas letni.
Knajpy

Malta się nie liczy, bo za mała liczba samobójstw, żeby były statystycznie istotne.
Źródło: https://jakubmarian.com/suicide-rates-by-country-in-europe/
#statystyka #mapy #zwiazki #polska #ciekawostki
źródło: comment_XBC8zUCyr9CqFMus6kDilT5fCusUFnto.jpg
PobierzChwila chwila. Nie sądzę, żeby u nas było tak trudniej, niż na Zachodzie.
Na Zachodzie, laski mają te wszystkie przywileje "wyrównawcze", ale i tak wciąż funkcjonuje wiele mechanizmów społecznych, które działają na ich korzyść. Myślisz, że jak tam jest z rozwodami i opieką nad dziećmi? To też działa na korzyść lasek. Funkcjonuje nawet termin
@cweluszko: I niby w czym ta siła się objawia bo jakoś nie widzę kobiet tworzących miejsca pracy, od facetów więcej się wymaga i stąd te samobójstwa, udowodnię ci to np. na przykładzie prawa jazdy, oczywiście facetów z prawkiem jest o połowę więcej, znałem kiedyś jednego kolesia który w wieku 19 lat zdał
Rzuca sie brak meskiego spelnienia w sferze zawodowej, rodzinnej i osobistej (brak pasji, tylko z---------j). I gotowe.
Niestety
Porównaj Czechy, Bułgarię, Rumunię z Austrią, Francją i Szwecją. A Findlandia? A Belgia?
Macedonia, Albania mają niski współczynnik, a Grecja (mimo kryzysu) zadziwiajaco niski.
Możesz coś więcej na ten temat napisać?
źródło: comment_eHqe1PRIGPRCBLs0bERmh28dsNLzHZlb.jpg
PobierzA czy gdziekolwiek w cywilizowanym świecie jest inaczej?
Śmiertelność wśród mężczyzn zawsze była większa niż wśród kobiet. Musiało
Ale te dysproporcje zawsze istnieją i są bardzo znaczące.
Oryginalnie,
W naszym kraju problem z samobójstwami jest gorszy niż w innych krajach, ale we wszystkich innych krajach również istnieje (i różnica jest bardzo znacząca).