Aktywne Wpisy
Joxek +129
Wczoraj byłem na większym spotkaniu rodzinnym i miałem sytuacje jak z mema ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój kuzyn rocznik 1991 rok temu wziął ślub i mieszkają we #wroclaw na #wynajem Oboje pracują on w #korposwiat ona jako dietetyczka. No i pewnym momencie na spotkaniu zagaduje do nich ciotka rocznik chyba 1960 z pytaniem czy już mają coś swojego czy dalej wynajmują. No to kuzyn mówi że nie bo
Brać mirkowska, sądzie mikroblogowy! Tu #rozowypasek stojący przed dylematem moralnym. Mam adoratora, w skrócie byłby to fantastyczny facet, gdyby nie to....
Nie mieszałabym się chyba..bo to duża odpowiedzialność - ingerowanie w czyiś związek. Nie wiedziałam o jej istnieniu. Ale z drugiej strony, gdybym to ja była na jej miejscu...? Nie wiem, czy chciałabym wiedzieć, czy żyć w niewiedzy, ułudą, szczęśliwa. Cholera jasna, nie wiem co zrobić.
Gdyby to różowa zdradzała, Wasz osąd byłby jednoznaczny. A co teraz, gdy mam taki problem z facetem, który podobno żałuje skoku w bok? Powiedzieć jego kobiecie? Czy dać im żyć w szczęściu? Zemsty nie szukam - o tym pamiętajcie. Proszę o jednoznaczne odpowiedzi, szkoda, że nie mogę tu dodać ankiety. Plis help, mirkowska brać.
#zwiazki #zdrada #pierognaboku #bolecnaboku #rozowepaski #niebieskiepaski #gownoburza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Taka mała rada: zobaczy czy jego dziewczyna nie jest zapisana do jakiś lokalnych grup na FB, bo Twoja wiadomość pewnie wpadła do skrzynki "inne" i ona może jej nawet nie zobaczyć. Jak już zobaczysz, że jest na jakiejś grupie, to zawołaj ją pisząc że wysłałaś jej priv. Wtedy odczyta na pewno.
A koleś niech ginie - w zdradzie nie
Jesteś dobrą mirabelką i plus dla Ciebie :3
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na
Wołam plusujących.
@agaja, @Andr3v, @Anoma, @anonim1133, @azzQ, @Beniamin_Emanuel, @blazejostm, @Caoi, @Chacha, @consigliere, @damianooo5, @deixkivi, @digitalchicken, @Dognose, @dredeq, @Elicesa, @Inatine, @Izabela_Wokulska, @Janusz_Lubikwasa, @KyTh4, @Linds, @MarcusPlinius, @mersi, @MiedzyInnymi, @Mysterii, @no_drums, @Nowa-ja, @p___d, @pierozkowyviking, @plus_ujemny, @Raki, @Rxx3, @Saganis, @
Zrobiłaś dobry uczynek mirabelko.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Zkropkao_Na