Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v6
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio
niestety mam malo czasu pisac podsumowania, ale postaram sie takie zbiorcze z tygiodnia 4 i 5
w skrocie - jest zle
grubasy sa leniwe, tluste i glupie
serio

Greensy +59
Rozwiązanie na problemy tego świata
źródło: 1000069482
Pobierz

http://www.wykop.pl/wpis/18158693/czesc-pierwsza-tutaj-a-dzis-program-500-czesc-drug/
z edukacji przecież każdy korzysta, czy korzystał jak był gówniarzem, więc jest to redystrybucja równa dla wszystkich (chodziłeś przecież do szkoły). Tak samo z wojskiem, policją, strażą pożarną. To jest potrzebne wszystkim.
Coś zupełnie odmiennego od redystrybucji na jedną grupę społeczną.
Ja poproszę o redystrybucję mającą na celu zadbanie o moją witalność żebym mógł dłużej pracować na to całe
Pozdrawiam.
A argument "przecież każdy korzysta, czy korzystał jak był gówniarzem" przecież będzie można zastosować również do 500+, jeśli zostanie rozszerzony na każde dziecko i utrzymany przez 50 lat.
Redystrybucja przy edukacji polega na tym, że
#analnefiksacjekonserw
@kuban99:
@smyl Nie pomyliłeś się wiele ;)
Wyliczenia kosztów obsługi programu 500+
https://oko.press/hausner-sie-myli-500-gorsze-niz-ulgi/
@Lukardio: To ty zostałeś nazwany zerem, a moja argumentacja miała posłużyć za dowód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Albo może im bliżej do mnie.
@tyrald: Daję 50 gr jak taką zrobisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi na przykład naprostował skrzywienie w moim odbiorze IPN jako właśnie "narracyjnej" instytucji (poczynając od pierdół w stylu języka w instrukcji "Kolejki"...). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuban99: Jesteś anarchistą i promujesz partię, która najmocniej popiera "silne państwo", socjalizm (przymus podatków + redystrybucja) i autorytaryzm połączony z łamaniem umów wyrażony w dewizie "wola narodu ponad prawem"?
@alkan: W liberalizmie podatki są dobrowolne? :)
No a poza tym, skoro kolega jest anarchistą, to chyba tak właśnie powinien postrzegać podatki: przymus.