@rdza: Jak dla mnie tempo ok. 20 bardzo pasuje a w Kampinosie jeszcze nie byłem ( ͡º͜ʖ͡º) Daj tylko znać zawczasu czy planujesz jeździć po ulicach czy lesie to ew. opony zmienię.
@rdza: K, jak zapamiętacie, wołajcie, jak będę pamiętała, będę zaglądała, jak nie zapiję w sobotę albo nie stwierdzę, że się wstydzę, to dołączę ( ͡°͜ʖ͡°) a jak zaśpię lub się zawstydzę, to śmignę w samotności do Czerska :P
@tage: Ja z Kabat, więc cale miasto:) @aloszkaniechbedzie: Nie ma się czego wstydzić, taki tam piwniczny coming out;) @xSQr: Ja też wolę las, ale bez piachu;)
@xSQr: a ja tam na wycieczkach rowerowych jednego piwka sobie nie żałuję, wiem, że niesportowo i nieprawilnie, ale mam to gdzieś, upić bym się nie upiła, a piwerko to nie grzech, o
@rdza: @aloszkaniechbedzie: @xSQr: @masash: możemy na przykład pojechać zielonym szlakiem i go skrócić, bo cały ma 145km. Poza tym ja mam jakieś 11km miastem do samego parku. Punkt startowy w samym parku to mogłoby być skrzyżowanie Estrady i Loteryjki. Ew. jak ktoś miastem to przy rondzie Radosława mogę się spotkać.
@masash: Hahahaha, też się kiedyś z szosowcami ustawiłem na lekkie tempo, po 50km miałem serdecznie dość ( ͡º͜ʖ͡º) @aloszkaniechbedzie: Jedno piwko na takiej "wycieczce" nie zostawia nawet śladu....
#warszawa #rower
jak nie zapiję w sobotę albo nie stwierdzę, że się wstydzę, to dołączę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a jak zaśpię lub się zawstydzę, to śmignę w samotności do Czerska :P
@xSQr: ja połowę trasy przez miasto jadę bo z centrum muszę dojechać, a w parku to najchętniej lasem.
@aloszkaniechbedzie: Nie ma się czego wstydzić, taki tam piwniczny coming out;)
@xSQr: Ja też wolę las, ale bez piachu;)
źródło: comment_uRTFj3svEXdugwOib01L2gL27LYLp7ax.jpg
Pobierz@aloszkaniechbedzie: Jedno piwko na takiej "wycieczce" nie zostawia nawet śladu....
@tage: heh, do miejsca ustawki mam juz 20 km na dojechanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@masash: Już ja znam to wasze lekkie tempo;)
@tage: Ja to bym w ogóle całe 145 km zrobiła;)