Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czasem jadąc samochodem mam ochotę nie hamować jak sobie pomyślę o tym wszystkim.

Niby dobrze zarabiam, żyje mi się dostatnio, mam własny samochód i mieszkanie w wieku 27 lat, na wszystko zarobiłem sam, ale jednak nigdy nie potrafiłem odnaleźć kogoś, kto będzie w życiu taką podporą i ostoją, zawsze trafiały mi się:
- albo jakieś frustratki, którym wiecznie wszystko nie pasowało i robiły haje o byle gówno (a potem przepraszały jak po fochu im przeszło)
- albo chorobliwie zazdrosne, dla których pójście z kimś gdzieś jest ok, pod warunkiem że one idą, a nie ja - niektóre potrafiły być zazdrosne nawet o moich kolegów i o to że spędzam z nimi czas zamiast siedzieć i powtarzać przez telefon te same historie w kółko (200km dystansu here)

Zastanawiam się gdzie leży przyczyna, czy to ze mną jest coś nie tak, czy może mam cholernego pecha. Zawsze daję z siebie dużo w relacjach i tym samym było tak samo, a obecnie rozstałem się z #rozowypasek po tym jak mi zrobiła scenę o to że jej nie poparłem przy kimś trzecim gdy nie miała racji - #!$%@?łem się, wyszedłem, zadzwoniła po rodziców, oni przyjechali i bardzo chcieli naprawiać choć ja chyba nie wiem czy mieli jeszcze co naprawiać.

Nie wiem czy ta #logikarozowychpaskow jest aż tak fatalna, czy może po prostu ja jestem zbyt mało tolerancyjny, może mam zawsze przystawać na wszystko i stać się typowym pantoflem, dac sobie wejść na głowę itd...

Coś czuję, że skończę u psychiatry...
Ech, życie...

#niebieskiepaski #rozowepaski #gorzkiezale

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 8
ZakochanySzejk: "nigdy nie potrafiłem odnaleźć kogoś, kto będzie w życiu taką podporą i ostoją"

Ponieważ podporą i ostoją masz być Ty sam OPie, Samice generalnie mogą mieć #!$%@? bo jak się #!$%@? to nie są niczemu winne i to Twoja wina. Tak ten świat zrobiony jest :D

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling