Aktywne Wpisy

HausHagenbeck +33
Też macie czasem takie specyficzne uczucie "odrealnienia" dotyczące swojego życia/siebie. To polega na tym, że w losowym momencie przez kilka sekund "fizycznie" czuję się taki wyobcowany w swoim ciele i życiu. Po tym wszystko wraca do normy. Dzieje się to kilka razy w tygodniu w losowym momencie dnia bez względu na to co robię. Raczej nie jest to miłe doświadczenie.
W internecie nie mogę nic na ten temat znaleźć eh czas chyba
W internecie nie mogę nic na ten temat znaleźć eh czas chyba

Abismo +2
Weszłam na Tindera. Zobaczyłam 3 typów ok. 30, co wyglądali na 40+ z powodu wieloletnich zaniedbań swojej skóry twarzy. Mężczyźni- co wy do cholery robicie, że już macie przy oczach, ustach I na czole dość spore zmarszczki w wieku 30 lat? Pijecie herbatę z Czarnobyla? Myjecie się w płynie z akumulatora?
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #pytanie
#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #pytanie

Dużo przykładów bardziej real life skatalogowane: http://www.programcreek.com/python/
@Buckethead: Ktoś coś wspomniał o Javie, czy pomyliłeś wątki?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
A tak to cóż... java sama w sobie pomimo że ma sporo rzeczy, jest dość czysta i od tego są libki.
I można zapisać to tak: (dłuższe)
try ( BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(new FileInputStream(new File("code.txt")))))
{
Stream lines = in.lines(); // i masz linijki, robisz co chcesz:
}
lub tak:
List lines = Files.readAllLines(new File("code.txt").toPath());
No ale oni specjalnie #!$%@? to na uj wie ile niepotrzebnych linijek... I tak w każdym przykładzie.
No