Aktywne Wpisy

kantek007 +8

Virsky +204
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w

1) Bądź obywatelem państwa, które toleruje handel w niedzielę
2) Dorób do tego "ideologię" wolnościową (Arbeit mach frei)
3) Profit - dla dużych sieci handlowych
Źródło mapy masz tutaj - http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/zakaz-handlu-w-niedziele-solidarnosc-wraca-do-pomyslu,612685.html
@kubelke: Nie sądzę, żeby to się stało. Ze względów politycznych. Sklepy sieciowe już zabijają lokalny handel (nie mówię, że to źle dla klienta), a jednym z argumentów na ich obronę jest to, że dają (gównianą, ale jednak) pracę. Jak ludzi nie będzie, lub tylko kilku na cały sklep,
To inna redakcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marekrz: A handel w sobotę i niedziele to komu służy? Też społeczeństwu kiedy ma wolne. Pieprzona hipokryzja ze strony takich osób jak Ty. Operator kasy fiskalnej w sklepie będzie beee, ale operator tej samej kasy fiskalnej przy wejściu na basen już
@kubelke: a wtedy beda płakać ze chcą do pracy i zostawienie dzieci nie będzie problemem haha.
Powtórzę to co pisałem wcześniej.
A handel w sobotę i niedziele to komu służy? Też społeczeństwu kiedy ma wolne. Pieprzona hipokryzja ze strony takich osób jak Ty. Operator kasy fiskalnej w sklepie będzie beee, ale operator tej samej kasy fiskalnej przy wejściu na basen już git.
Ale już nawet pomijając to. Co z osobami, którzy pracują w zakładach produkcyjnych na trzy zmiany? To im się też nie należy dzień wolny
@marekrz: Dla Ciebie może nie, ale nie wiedziałem że jesteś wyznacznikiem dla populacji całego kraju.
Komentarz usunięty przez autora