Aktywne Wpisy

MGTOWPL +93
W związku z ostatnimi wydarzeniami w Iranie MGTOW stawia prosty postulat:
Jeśli już mówimy o przyjmowaniu uchodźców, róbmy to racjonalnie i pod realny interes demograficzny państwa.
Selektywna migracja bezdzietnych kobiet w wieku rozrodczym miałaby większy wpływ na przyszłą demografię Polski niż kolejne, nieskuteczne programy socjalne w stylu 800+ i systemowe transfery, które nie zwiększają dzietności.
To nie kwestia emocji ani ideologii.
To kwestia skuteczności.
#iran #imigranci #demografia
Jeśli już mówimy o przyjmowaniu uchodźców, róbmy to racjonalnie i pod realny interes demograficzny państwa.
Selektywna migracja bezdzietnych kobiet w wieku rozrodczym miałaby większy wpływ na przyszłą demografię Polski niż kolejne, nieskuteczne programy socjalne w stylu 800+ i systemowe transfery, które nie zwiększają dzietności.
To nie kwestia emocji ani ideologii.
To kwestia skuteczności.
#iran #imigranci #demografia
źródło: 75926218-40c5-4c22-82a7-64d5f428aaa0
Pobierz
maro-grzechotnik +38
źródło: 20260302_165605
Pobierz

źródło: comment_WS8DnLF7IFuiVmoP3WeiA4G4LPIsWqnO.jpg
Pobierzbo ty myślisz, że ja to mam inaczej
Wychodzę z założenia, że albo ktoś mnie zaakceptuje od razu jako takiego z---a, albo nie. Bo co mam do stracenia?
No bo sam wiesz.
źródło: comment_aUhTzjQAZxt3IjwYdlH4vSzLTE8nhF88.jpg
Pobierz@Morituria: może to, że potem z tymi ludźmi pracujesz czy tam się uczysz i warto zachowywać pewne konwenanse, a nie wychodzić na z---a w pierwszym dniu?
edit. W sumie odczuwam to samo od gimnazjum, a wtedy raczej nie planowałam bycia bezrobotną s---------ą.
Imho - to zależy od człowieka.
źródło: comment_L3Tt2EqlJDpZG3yypFIYp9zKDN7SfKhu.jpg
Pobierzźródło: comment_k1B2dY9heafyKJbQsvc3xf6z2Xe5UPb6.jpg
Pobierz@Morituria: Jaki "sędziwy rocznik". Żaden sędziwy rocznik. Ludzie z tego rocznika dalej mają 20 lat i proszę mnie nawet nie poprawiać!!11one
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Adam89PL: Pytając "tylko po co?" koleżance chodziło o sens poznawania nowych ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)