Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Jeśli już mówimy o przyjmowaniu uchodźców, róbmy to racjonalnie i pod realny interes demograficzny państwa.
Selektywna migracja bezdzietnych kobiet w wieku rozrodczym miałaby większy wpływ na przyszłą demografię Polski niż kolejne, nieskuteczne programy socjalne w stylu 800+ i systemowe transfery, które nie zwiększają dzietności.
To nie kwestia emocji ani ideologii.
To kwestia skuteczności.
#iran #imigranci #demografia
źródło: 75926218-40c5-4c22-82a7-64d5f428aaa0
PobierzMiliony Ukrainek nie pomogło to i Iranki nic nie poradzą.
Ale Wy redpillaki kołping wyssaliście z mlekiem matki. Na pewno taka panna pic rel. poleci na Mariusza zakolaka, 170 cm wzrostu, lat 35, z zawodu magazyniera.
źródło: download
PobierzCzy ja wiem… wielu osobom to pomogło. Sporo jest mężczyzn, którzy są z Ukrainkami i faktycznie wydaje mi się, że dla tych mężczyzn nie byłoby ratunku, gdyby nie one
Btw: bo aż parsklem śmiechem xD w jakim celu mgtow stawia jakieś postulaty i kto ma ich wysłuchać? Rząd RP?
Potrzebujemy ludzi którzy będą z----------i na przyszłe emerytury a nie typiar które po 2ch miesiącach znajdą sobie gacha i będą siedzieć na dupsku.
@MGTOWPL: Dokładnie. Do p0lski przyjechało już kilka milionów ukrainek, każdy przegryw ma już żonę.