Wpis z mikrobloga

W związku z ostatnimi wydarzeniami w Iranie MGTOW stawia prosty postulat:
Jeśli już mówimy o przyjmowaniu uchodźców, róbmy to racjonalnie i pod realny interes demograficzny państwa.
Selektywna migracja bezdzietnych kobiet w wieku rozrodczym miałaby większy wpływ na przyszłą demografię Polski niż kolejne, nieskuteczne programy socjalne w stylu 800+ i systemowe transfery, które nie zwiększają dzietności.
To nie kwestia emocji ani ideologii.
To kwestia skuteczności.

#iran #imigranci #demografia
MGTOWPL - W związku z ostatnimi wydarzeniami w Iranie MGTOW stawia prosty postulat:
J...

źródło: 75926218-40c5-4c22-82a7-64d5f428aaa0

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MGTOWPL: Tacy na których takie kobiety by poleciały i tak na powodzenie nie narzekają, polki które miałby miej do wyboru też pewnie wolałyby pozostać same albo szukać szczescia za granicą zamiast brać kogoś na kogo i tak nie zwróciłyby uwagi.
Miliony Ukrainek nie pomogło to i Iranki nic nie poradzą.
  • Odpowiedz
@MGTOWPL: Cope. Tak atrakcyjne kobiety też nie spojrzą na Polaka XD

Ale Wy redpillaki kołping wyssaliście z mlekiem matki. Na pewno taka panna pic rel. poleci na Mariusza zakolaka, 170 cm wzrostu, lat 35, z zawodu magazyniera.
Isouwa - @MGTOWPL: Cope. Tak atrakcyjne kobiety też nie spojrzą na Polaka XD

Ale Wy ...

źródło: download

Pobierz
  • Odpowiedz
@MGTOWPL: XD, przecież brzydsze od niej nie popatrzą nawet przez sekundę na 80% mężczyzn na świecie. Świat w dobie powszechnych social mediów całkowicie wywrócił się na plecki i już nic tego nie naprawi. Cywilizowany świat umiera, a jak już nie będzie komu tego świata bronić to przyjdą z krajów barbarzyńskich i wydu..ą wszystko co się rusza. Historia kołem się toczy.
  • Odpowiedz
@blablalbla:

Miliony Ukrainek nie pomogło

Czy ja wiem… wielu osobom to pomogło. Sporo jest mężczyzn, którzy są z Ukrainkami i faktycznie wydaje mi się, że dla tych mężczyzn nie byłoby ratunku, gdyby nie one
  • Odpowiedz
  • 5
@MGTOWPL: skumaj, że można ściągnąć i milon pięknych kobiet, ale nie rozumiem jak to ma zwiększyć twoje i tobie podobnych szansę na rynku matrymonialnym? Teraz też jest sporo wolnych kobiet, które jednak wolą być same niż z Wami. Co to da jak zwiększymy ich ilość?

Btw: bo aż parsklem śmiechem xD w jakim celu mgtow stawia jakieś postulaty i kto ma ich wysłuchać? Rząd RP?
  • Odpowiedz
@MGTOWPL:
Potrzebujemy ludzi którzy będą z----------i na przyszłe emerytury a nie typiar które po 2ch miesiącach znajdą sobie gacha i będą siedzieć na dupsku.
  • Odpowiedz
Selektywna migracja bezdzietnych kobiet w wieku rozrodczym miałaby większy wpływ na przyszłą demografię Polski

@MGTOWPL: Dokładnie. Do p0lski przyjechało już kilka milionów ukrainek, każdy przegryw ma już żonę.
  • Odpowiedz