Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
Zelu06 +8
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

@Moderacja ale @2PacShakur to Wy uwolnijcie. Mirek ma dobry content z #syria. Wrzucacie na belkę tag, a jednego z głównych twórców banujecie!? Gdzie logika? Gdzie rigcz?
źródło: comment_7aG00ct3dW7bofdmNaqDd1xd8gR5kCVc.jpg
Pobierz@LibertyPrime: Typowa prowokacja jest typowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_SJlD3oaukH6DmqtBo8InBFwIYRMYZDbY.jpg
PobierzBrawo @Moderacja nie ma to jak zrobić na platyne mirka który daje na bieżąco info na temat Syrii. To jest wojna sukwy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie da się napisać jakiegoś algorytmu który i tak będzie banowal z automatu a pieniądze przeznaczane na @Moderacja przeznaczyć na bardziej ważny cel, np. kopanie latryn dla wojska?