Aktywne Wpisy

Mantusabra +7
ciekawe kim jesteście w ogóle eh

fsfdjf +9
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)

Paradox pyta graczy erpegów co jest dla nich najważniejsze. Każdy fan Bloodlines i porządnych erpegów powinien wziąć udział i właściwie odpowiedzieć.
https://www.surveymonkey.com/r/PGCQ67V
#crpg #bloodlines #arcanum #bethesdasucks
źródło: comment_Zbs5gCNKFRwOmcz2IIXjGe51eXLghM4O.jpg
PobierzJest! Wreszcie wiemy czym jest gra rpg! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wartość acziwków oceniłem na zero.
Nie zmieściłem się w skali ilości ponownego przejścia Bloodlines ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Bethesda_sucks jest zdrajcą Camarilli, tylko to zakończenie może być very enjoyable!
Mass Effect 2 jest brany pod uwagę, który też
Komentarz usunięty przez autora
@Bauzzer: Tak, ten sam. BTW, autor tego moda aktywnie udziela się na RPG Codex gdzie podpatrzyłem tego newsa.
@sejsmita: Mam nadzieję, że nie przesadziłeś z wychwalaniem Dishonored, nowa "maskarada" powinna być grą RPG, a nie jakimś FPS-em, choć sądząc po wyborze gier pewnie to będzie coś na wzór Bloodlines właśnie. W ogóle zestaw gier jest dziwny i jedyny porządny erpeg wśród
I nie widzę dzisiaj studia, które zrobiło by równie dobrą grę osadzoną w realiach WoD. Szczególnie przy takim wydawcy jak Paradox. Dzisiaj jest inny target konsumentów gier. No i wyobrażam sobie DLC typu "Nowy klan Tzimisce!", "Klimatyczna muzyka dla klanu Ventrue" etc.
Jeśli dobrze rozumiem zapowiedzi to nowa gra WoD będzie AAA,
Podejrzewam, że skończy się to trochę jak z Falloutem - spłycą wszystko strasznie, dorzucą romanse (i to wszelkiej maści, z pedałami, kozami, transwestytami, itd.), "epicką" historię (a nie coś przyziemnego jak w Bloodlines) i generalnie spartaczą na całego. Tylko że w tym przypadku nie będę rozczarowany, bo gdyby dali radę wydać coś zbliżonego do poziomu Redemption to już byłbym zadowolony. RPG pewnie
Proszę, lista DLC do gry Crusader Kings II wydanej przez Paradox.
dlc001 = Dynasty Shields
dlc002 = Mongol Faces
dlc003 = Songs of Albion
dlc004