Aktywne Wpisy
Bela_Talbot +40

Xtreme2007 +2
I cyk - dostałem trzy mandaty za przekroczenie prędkości na obwodnicy Krakowa. Dzień po dniu. Jezdziłem tam 100x wiec nie zauważyłem że postawili fotoradar. Nowa droga, cztery pasy, poza miastem, mały ruch, świetna nawierzchnia i nagle ograniczenie do 80 km/h oraz fotoradar.
Jaki jest sens stawiania fotoradaru w takim miejscu? Jedyny, jaki widzę, to wyciąganie pieniędzy od kierowców. Rozumiem fotoradary przy szkołach, przejściach dla pieszych czy w terenie zabudowanym, gdzie faktycznie poprawiają
Jaki jest sens stawiania fotoradaru w takim miejscu? Jedyny, jaki widzę, to wyciąganie pieniędzy od kierowców. Rozumiem fotoradary przy szkołach, przejściach dla pieszych czy w terenie zabudowanym, gdzie faktycznie poprawiają

hehehehe
#etc #kryptowaluty #ethereum
Żeby nie było - Shillbertowi też nie ufaj. Nikomu nie ufaj. No może jedynie BTCexpertom i Burgonom ( ͡° ͜ʖ ͡
@hughmm: Dla mnie jak i wielu innych ETHF nie ma już żadnej wartości, powtarzam ŻADNEJ!!! Manipulowany krypto fiat.
W porównaniu do ETC to bitcoin jest największym da świecie pump and dump. Pomyśl o tych co kupili w szczycie.
Ja pakowałem w to kasę od samego początku żałuję, że nie dorwałem tego
@pawlo74: Nie tylko Ty.Nie przejmuj się.Sprzedaż dużo wyżej.Tak sądzę.Ja także jestem trochę w plecy.Wszedłem nawet wyżej niż Ty.Co prawda tylko za pół bitka.No ale dla mnie to bardzo dużo.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@pawlo74: Dzięki za info.Właśnie też zamówiłem trezora.Wyszło razem z expresową przesyłką,kablem mikroUSB i rabatem z hasłem BITFINEX łącznie: 0,1911 BTC.Mam nadzieję że szybko dojdzie do mnie.