Aktywne Wpisy

njay +206
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Piotrek7231 +620
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

hehehehe
#etc #kryptowaluty #ethereum
Komentarz usunięty przez autora
@TakiSeLogin: ??? bzdura.Nie mam nic do czynienia z Pepciem.
@TakiSeLogin: Tyle,że ja nie znam @elysian a tym bardziej Pepciem nie chciałbym nawet być.
@kry24: Bo ciekawe rzeczy piszesz czasem.Chodzi o to że jak dodałem sam tag #kryptowaluty to często nie widzę odpowiedzi w danym wątku,a tak jak kilka osób dodam,to mam powiadomienia jak ktoś zareaguje.Prosty powód.Bez podtekstów.Rozczaruję Ciebie,ale Pepciem nie jestem.I nawet nie chciałbym być.Dodałem też do obserwowanych kilka innych osób,które w ciekawy sposób się tutaj wypowiadają.Po
Co słychać?
@brakujaca_klepka: Brag słów na Was.Nie chce mi się nawet na to reagować.Idę jednak na https://forum.bitcoin.pl/ bo tutaj jacyś dziwni jesteście.