Aktywne Wpisy

WielkiNos +14
65% wykopków mając do wyboru kobietę atrakcyjną z niską inteligencją, a mniej atrakcyjną z wysokim iq wybierze kobietę ładną a głupią. Czy z kobietami jest tak samo?
Nie. Tylko 2% kobiet wybierze przystojnego pana jeśli będzie miał niskie iq. Aż 97% kobiet woli faceta mniej atrakcyjnego, a inteligentnego.
Co wy na to?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #inteligencja #zwiazki
Nie. Tylko 2% kobiet wybierze przystojnego pana jeśli będzie miał niskie iq. Aż 97% kobiet woli faceta mniej atrakcyjnego, a inteligentnego.
Co wy na to?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #inteligencja #zwiazki
Maxior99 +117
Kolejny dzień, kolejna "ciekawa" rozmowa na tinderze
Tym razem zapytałem tinderowke "czym zajmuje się na co dzień?",a w odpowiedzi otrzymałem wiadomość, że "to jedno z tych pytań które nie powinno się zadawać kobiecie na początku znajomości"...
Czym dluzej tam siedzę, tym bardziej uświadamiam sobie w jakim piekle jesteśmy na rynku matrymonialnym .
To jest koszmar, odechciewa się żyć
#tinder #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #blackpill #redpill
Tym razem zapytałem tinderowke "czym zajmuje się na co dzień?",a w odpowiedzi otrzymałem wiadomość, że "to jedno z tych pytań które nie powinno się zadawać kobiecie na początku znajomości"...
Czym dluzej tam siedzę, tym bardziej uświadamiam sobie w jakim piekle jesteśmy na rynku matrymonialnym .
To jest koszmar, odechciewa się żyć
#tinder #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #blackpill #redpill

UK zaboli nie PLN, ale USD i EUR. A według tej strony kurs będzie w granicach 1,1-1,2.
I serio chciałbym, żeby ktoś powiedział dlaczego UK ma się nagle wybić? Na czym zyska?
Co ma do zaoferowania UK? Potężny przemysł samochodowy (fabryki mają m.in. : AC, Ascari, Aston Martin, Bentley, Ginetta, GM, Honda, LTI, JLR, Lotus, McLaren, MG, Mini, Noble, Rolls Royce, Toyota, TVR, Vauxhall), 2 lub 3 przemysł lotniczy na
@velaskez: Trochę to wygląda jak zaklinanie rzeczywistości. Tym bardziej, że to było referendum, w której wolę wyraził naród, a rząd musi ją uszanować. Zresztą mówiła o tym sama May, a jak dobrze wiesz była przeciwna Brexitowi. W dalej części
Także głowa do góry, wszyscy tak na tą Polskę narzekają ale jak widzimy Anglia też potrafi #!$%@?ć
Najbardziej #!$%@?ło mnie że jeszcze jakiś czas temu nakłaniali Szkocję do pozostania w UK bo unia i jak wyjdą to bedzię problem. A sami zagłosowali za wyjściem...
Jak myślisz do jakiego poziomu może spaść funt?
Bo nie zapominajmy, świat pomimo ciągłego rozwoju nadal jest taki sam na najwyższych szczeblach. Polityka to biznes i władza, ja bym UK nie odpuścił.
A wracając do samego kursu to nie liczyłbym na szybki
Na Polskę najwięcej narzekają ci co znają ją tylko z internetu, osoby z mentalnością PRLowską, albo osoby, które nie
Widzę, że niezła analiza się tutaj rozkręciła.
Spodziewasz się może jakie będą pierwsze oznaki nadchodzącego kryzysu?