Aktywne Wpisy

źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
rastafari85 +30
Ciekawe co tam wiezie
źródło: image_picker_4D0AB756-AA2D-4DC1-BB49-33F62BE69FAF-64157-000007E7835AC5D3
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8581036574792092325
Pobierz
źródło: image_picker_4D0AB756-AA2D-4DC1-BB49-33F62BE69FAF-64157-000007E7835AC5D3
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Znajomy:
Bawisz się jeszcze coś w grafika?
Ja:
No zarabiam na tym
~ Wysłanie zdjęć w tragicznej jakości z jakimś napisem na scianie ~
Znajomy:
Potrzebuje taki logotyp
Ja:
Logotyp od 500zł jak dla Ciebie
Znajomy:
No weź, ale przecież tam jest wzór
Ja:
No to co xD
Znajomy:
Ale to dla Ciebie 5minut roboty
Ja:
Ty... ale skoro tam jest wzór i to tylko 5 minut roboty to czego Ty sobie nie zrobisz, wzór już masz
Znajomy:
No bo ja nie umiem.
No właśnie...
#grafik #grafikakomputerowa #logotypy
@Komaryt
@hpiotrekh
A ile by Ci to tak naprawdę zajęło, btw, od końca do końca?
Ja mam raczej z kumplami tak, że jak sporadycznie jeden potrzebuje coś od drugiego i nie jest to trywialne i jest gdzie to bez problemu wcisnąć, to trzaskamy se cenę "po kosztach", tj. najniższej stawce, jaką można zaoferować klientom (albo trochę niżej). I tak: jest uwzględniany faktyczny, całkowity czas pracy, a nie "bo to chwilka", a
źródło: comment_Jkp2tSPhpZJEjaE9tPHvjlGEvmmWkrkI.jpg
Pobierz@Komaryt: Ja mam na to taką odpowiedź:
Spoko mogę ci to zrobić za darmo, ale ja mam priorytety ustawione tak, że najpierw robię te projekty w które jestem osobiście zaangażowany, potem te które opłacają mi rachunki, a na końcu te za darmo. Więc jak chcesz czekać to proszę bardzo, ale jak chcesz się wepchnąć w kolejkę to zapłać.
Zwykle, po takim wstępie delikwent albo
Ja tak robie wlasnie. Jak ktos chce mi po znajomosci zrobic taniej to ja daje zawsze cos wiecej albo jakis prezent.
Komentarz usunięty przez moderatora
I o co w tym tak naprawdę chodzi: https://vimeo.com/77183062
Z resztą i tak uważam, że odgrzewasz kotleta - takie tematy pojawiają się co dwa tygodnie, gardzę tobą.
@brazolek123: To się nazywa promocja - daje się zniżki albo wykonuje jakieś usługi za darmo w celach reklamowych. Nie tylko znajomym. Nie wiem w ogóle co to ma do rzeczy. I po co w ogóle mnie wołasz?