@alegoraco: oby odpalili w ogóle ten handel. A przy okazji ciekawi mnie jedna rzecz. No bo napisali że obracać BFX będą mogli tylko użytkownicy z poza USA. No dobrze - a co z użytkownikami niezweryfikowanymi ? Np ja jestem w trakcie weryfikacji a więc nie zweryfikowany to czy będę mógł obracać BFX ? Te pytania pojawiają się na reddit. Mam nadzieję że zakaz obrotu BFX dotyczy tylko zweryfikowanych użytkowników z
@BTCexpert: @alegoraco: jak dla mnie opcja nr 3, przecież ludzie dostali to w ramach rekompensaty i każdy ma tego w bród i będzie chciał się pozbyć. Wtedy bitfnex sam wykupi swoje długi po np. 0,1$/szt. ( ͡°͜ʖ͡°) i będzieta mogli go cmoknąć. Grubasy też się obkupią tanio i zaczną pompować żeby zarobić.
Mam tylko nadzieję, że Bitmex szybko wejdzie do akcji i
Od bitfinexa wszyscy będą uciekali jak najdalej mogą po tej wtopie, tak samo będzie z tymi bfxami
@Kaeste: też tak sądzę. Myślę że ta ankieta jest przedwczesna. Tak naprawdę nie wiadomo czy w ogóle handel wpłaty i wypłaty ruszą na giełdzie. tym dłużej zwlekają tym większy w---w jest ludzi.
Kompletnie nie mam zdania, ale chcialbym, zeby byla pompa
@alegoraco: Pompy zarz po otwarciu nie będzie. Moim zdaniem większość będzie chciała opylić za każdą cenę. może jak się sytuacja uspokoi i będą dobre informacje od bitfinexa np w sprawie nowych inwestorów to BFX może zaliczyć jakąś pompę.
Panowie, co waszym zdaniem stanie się z tokenem #<a href="#bfx">bfx</a> gdy będzie można nim handlować? Zapraszam do udziału w ankiecie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A przy okazji ciekawi mnie jedna rzecz.
No bo napisali że obracać BFX będą mogli tylko użytkownicy z poza USA.
No dobrze - a co z użytkownikami niezweryfikowanymi ? Np ja jestem w trakcie weryfikacji a więc nie zweryfikowany
to czy będę mógł obracać BFX ? Te pytania pojawiają się na reddit.
Mam nadzieję że zakaz obrotu BFX dotyczy tylko zweryfikowanych użytkowników z
@alegoraco: Po prostu dodałem ponownie ankiete - i wczytała mi poprzednie głosy.
Mam tylko nadzieję, że Bitmex szybko wejdzie do akcji i
@Kaeste: też tak sądzę. Myślę że ta ankieta jest przedwczesna. Tak naprawdę nie wiadomo czy w ogóle handel wpłaty i wypłaty ruszą na giełdzie. tym dłużej zwlekają tym większy w---w jest ludzi.
@alegoraco: Pompy zarz po otwarciu nie będzie. Moim zdaniem większość będzie chciała opylić za każdą cenę. może jak się sytuacja uspokoi i będą dobre informacje od bitfinexa np w sprawie nowych inwestorów to BFX może zaliczyć jakąś pompę.