Wpis z mikrobloga

Panowie, co waszym zdaniem stanie się z tokenem #<a href="#bfx">bfx</a> gdy będzie można nim handlować? Zapraszam do udziału w ankiecie.

• Pompa 7.7% (2)
  • Dump 53.8% (14)
  • najpierw dump, potem pompa powyżej $1/szt. 30.8% (8)
  • pompa, potem zrzut. 7.7% (2)

Oddanych głosów: 26

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alegoraco: oby odpalili w ogóle ten handel.
A przy okazji ciekawi mnie jedna rzecz.
No bo napisali że obracać BFX będą mogli tylko użytkownicy z poza USA.
No dobrze - a co z użytkownikami niezweryfikowanymi ? Np ja jestem w trakcie weryfikacji a więc nie zweryfikowany
to czy będę mógł obracać BFX ? Te pytania pojawiają się na reddit.
Mam nadzieję że zakaz obrotu BFX dotyczy tylko zweryfikowanych użytkowników z
  • Odpowiedz
@BTCexpert: @alegoraco: jak dla mnie opcja nr 3, przecież ludzie dostali to w ramach rekompensaty i każdy ma tego w bród i będzie chciał się pozbyć. Wtedy bitfnex sam wykupi swoje długi po np. 0,1$/szt. ( ͡° ͜ʖ ͡°) i będzieta mogli go cmoknąć. Grubasy też się obkupią tanio i zaczną pompować żeby zarobić.

Mam tylko nadzieję, że Bitmex szybko wejdzie do akcji i
  • Odpowiedz
Od bitfinexa wszyscy będą uciekali jak najdalej mogą po tej wtopie, tak samo będzie z tymi bfxami

@Kaeste: też tak sądzę. Myślę że ta ankieta jest przedwczesna. Tak naprawdę nie wiadomo czy w ogóle handel wpłaty i wypłaty ruszą na giełdzie. tym dłużej zwlekają tym większy w---w jest ludzi.
  • Odpowiedz
Kompletnie nie mam zdania, ale chcialbym, zeby byla pompa

@alegoraco: Pompy zarz po otwarciu nie będzie. Moim zdaniem większość będzie chciała opylić za każdą cenę. może jak się sytuacja uspokoi i będą dobre informacje od bitfinexa np w sprawie nowych inwestorów to BFX może zaliczyć jakąś pompę.
  • Odpowiedz