Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +252
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

#rower #polskiedrogi
@nieocenzurowany88: bo idioci nie boją się o życie, tylko o pieniądze, a prawda jest taka, że spotkać patrol policji po zmierzchu to rzadkość. Z resztą w dzień też rzadkość, a jeśli już się trafią i zatrzymają to nie sprawdzają wyposażenia roweru, tylko trzeźwość rowerzysty.
@brachistochrona: @vomalio:
źródło: comment_TZR5qegyM5yi6AnrxDEY3uOBflMxoHMK.jpg
Pobierzźródło: comment_kWxRdyZKUkiHP8pqjB1zFxntTHnvzTzA.jpg
Pobierzźródło: comment_SNrhejzCnxUYctxvckz6ovq36gKC8P7j.jpg
PobierzW ogóle, pokaż jak wygląda ten Convoy na szosie, bo zawsze mi się zdawało że to będzie głupio wyglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_D5EuDY4nzmY4FhOzQSjUnVhSF5qAIEhm.jpg
Pobierz@vomalio: rozumiem, że na moich dwóch screenach, a nie z filmem OPa, po prawej jest znak...
źródło: comment_ysW4WHduc1HTlGhkZU4S9ZKSdGDugPbn.jpg
Pobierzźródło: comment_M9BbuTDfnIhgFhe0BxkhLLkAgV2vzKpL.jpg
Pobierz