Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

jmuhha +12

Jak to jest być ex-hiper-grubasem z genetyką uniemożliwiającą palenie mięśni.
Pomiar obwodu łydki - 52 cm. Jako że nogi wcześniej musiały nosić przeszło 170kg wagi, to wykształciły w tym punkcie gigantyczną masę mięśniową, jednocześnie mam genetykę która sprawia że prawie w ogóle nie palę mięśni (a dodatek supli powoduje wręcz wzrost na redukcji) więc masa mięśniowa na nogach pozostała mimo utraty 50 kg wagi (30kg od rozpoczęcia siłowni).
Chyba zamienie sobie wtorkowe i czwartkowe sesje Cardio na sesje interwałowe na powietrzu póki ładna pogoda jest. Biega mi się wręcz fantastycznie, stałem się obrzydliwie wręcz szybki, znajomi mają problem z dotrzymaniem mi kroku gdy gdzieś idziemy a jeszcze 3 miesiące temu było:
"CHOPAKI POCZEKAJCIE NA MNIE!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"JUŻ NIE BĘDĘ GRUBY ANYMORE, CHUDY TEŻ K****A NIE BĘDĘ!"
-- Cytat - Paweł Rak (2015)
#silownia #rottredukcja #dieta #mikrokoksy #mirkokoksy
@corpseRott: zdradzę Ci sekret. każda osoba trenująca na siłowni ma taką "genetykę". Gratuluję progresu :)
@berti: Od 170kg do 152kg nie cwiczylem a masa miesniowa pozostala ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak samo bylo jak 4 lata temu zrzucilem sama dieta, masa miesniowa utrzymywala sie
nie bój się łydka ci spadnie do jakis 40 jeszcze
mam 93.3kg masy mięśniowej czyli jak łatwo wyliczyć mam w tej chwili ok 24-25% bf.