Aktywne Wpisy

naksu +9
#pytaniedoniebieskichpaskow fajna taka sukienka na jesień czy nie?

Kodzirasek +2
Ej zdażyło się tak komuś żeby ćpał przez całą noc i tak przez następny dzień?Chodzi mi ze dziś wieczorem byście zaczęli i np przez cała noc czy da się tak bez snu?Chodzi o Mefedron.
#narkotykizawszespoko #narkotyki #przegryw
#narkotykizawszespoko #narkotyki #przegryw

Dubstep stał się rozpoznawalny dzięki Marry Ann Hobbs, która iała gigantyczny wpływ na jego promocję w swoich audycjach w Radio BBC One. Tu jedna z pierwszych audycju Dubstep Warz z 2006 roku.
@LuckyLuq: I tak samo tez przyłożyła swoją cegiełke do promocji brostepu ;p grając na imprezach "Sweet shop" (Tauron 2010, pamiętam) czy umiejszczając takie gówno jak The Unitz - "Drop" na jednej ze swoich składanek.. Inni "ci prawilni" (jak Skream, Benga czy Rusko) też nie lepsi (potem już poszło lawiną... Excision, Datsik, Skism, Vaski aż
Ja tam na przykład przy "Mt Eden - Sierra Leone" latam za każdym razem ;)
@LuckyLuq: Fenomenu MtEden nie rozumiem. Gość robił remixy znanych wałków prezentując się techninicznie nijako dla mnie. Chyba po prostu pokazał sie w dobrym momencie na jutubach (ekspansja brostepu?).
Owszem, na swój sposób można powiedziec że były ciekawe. Niestety nikt nie miał jaj (szczególnie wśród włodarzy
@Sargon_Ankro: To ja już wolę inny kawałek La Roux :)