Wpis z mikrobloga

@auimbaue: Dokładnie! To jest prawdziwy dubstep. To co później weszło do maintstreamu to jest jakaś porażka, a nie dubstep :)
Dubstep stał się rozpoznawalny dzięki Marry Ann Hobbs, która iała gigantyczny wpływ na jego promocję w swoich audycjach w Radio BBC One. Tu jedna z pierwszych audycju Dubstep Warz z 2006 roku.
LuckyLuq - @auimbaue: Dokładnie! To jest prawdziwy dubstep. To co później weszło do m...
Marry Ann Hobbs, która iała gigantyczny wpływ na jego promocję w swoich audycjach w Radio BBC One.

@LuckyLuq: I tak samo tez przyłożyła swoją cegiełke do promocji brostepu ;p grając na imprezach "Sweet shop" (Tauron 2010, pamiętam) czy umiejszczając takie gówno jak The Unitz - "Drop" na jednej ze swoich składanek.. Inni "ci prawilni" (jak Skream, Benga czy Rusko) też nie lepsi (potem już poszło lawiną... Excision, Datsik, Skism, Vaski aż
@Sargon_Ankro: Masz sporo racji, ale też dubstep nie mógł zostać w miejscu, w którym był na samym początku. Dzikie surowe brzmienia były ciekawe, ale z czasem by się przejadły.
Ja tam na przykład przy "Mt Eden - Sierra Leone" latam za każdym razem ;)
@Sargon_Ankro: Zresztą ja w dubstepie za mocno nie siedziałem nigdy, bo właśnie jak zaczął się popularyzować, to odkryłem Buriala i świat dziwnych (ale jakże pięknych) brzmień mnie pochłonął w inną stronę.
Dzikie surowe brzmienia były ciekawe, ale z czasem by się przejadły.

Ja tam na przykład przy "Mt Eden - Sierra Leone" latam za każdym razem ;)

@LuckyLuq: Fenomenu MtEden nie rozumiem. Gość robił remixy znanych wałków prezentując się techninicznie nijako dla mnie. Chyba po prostu pokazał sie w dobrym momencie na jutubach (ekspansja brostepu?).

Owszem, na swój sposób można powiedziec że były ciekawe. Niestety nikt nie miał jaj (szczególnie wśród włodarzy