Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Holiday: a znasz pojęcie mniejszego zła? To jest wlasnie mniejsze zło. Tak jak mniejszym złem był w Polsce PiS. Wybory sa dobre jesli sa optymalne, a optymalności mozna rozważać tylko w określonych warunkach.
  • Odpowiedz
@Andrzej_Walczak: co polecasz w takim razie? Artykuł w NYT był dobry i nie rozumiem czemu miałbym go odrzucać przez pryzmat źródła. Podano wiele przykładów antyintelektualizmu partii republikańskiej. Chociażby negowanie statystyk, odrzucanie informacji przekazywanej przez towarzystwa ekonomiczne i wiara w to, że Meksyk zapłaci za mur.
  • Odpowiedz
@Holiday: Na Wykopie w sprawie Trumpa dużą robotę odwalają ruskie trole, uderzające jest to, że to te same które wrzucają dziennie 500 materiałów o UPA. Generalnie wykop został kompletnie przejęty przez troli, kremlowskich i tych od Szefernakera. Wystarczy wejśc na główną: PiS nad obroni przed islamistami, UPA chce zająć Polskę, Trump na prezydenta świata.
  • Odpowiedz
@Andrzej_Walczak: No rewelacyjny komentarz. NYT = GW. Po tym jak napisałem ci, że nie jestem kretynem i nie odrzucam materiałów przez pryzmat źródła zacząłeś imputować, że czytam tylko jedno źródło. Skąd się biorą tacy głupcy.
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: Proszę, bordowy wojowniku, zobacz sobie jaką opinię ma GW oraz jaką ma NYT. Ta sama linia programowa (i nie, nie mówię że są finansowane przez Sorosa, chociaż chciałbyś to przeczytać i zwalić sobie konia do tego sformułowania), ten sam poziom "abstrakcji". Polecam przeczytać kilka-kilkadziesiąt artykułów GW oraz NYT, to może wtedy zrozumiesz o czym napisałem. A tak, to plusujcie się razem z jakimś @Internet_the_explorer - może kiedyś matka
  • Odpowiedz