Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@M4ks: Nie, choć wiem że to jest bardzo kuszące dla fanów i PiSu i Trumpa przyjmować niczym niepoparte hasła kierowane wyłącznie kwestiami emocjonalnymi jako niepodważalne fakty. Ale to w dalszym ciągu jest twoja opinia, niezależnie od tego jak bardzo ignorancka by ona nie była.
  • Odpowiedz
  • 1
@funlandatthebeach błędne interpretacje nie są tworzone przez ludzi wierzących spiski, tylko pojawiają się na konferencjach i w publikacjach pseudonaukowych jawnie finansowanych przez największe firmy świata budujące swoją pozycję na paliwach kopalnych właśnie po to, żeby zasiać ziarno niepewności w postrzeganiu niewygodnej, udowodnionej prawdy naukowej. Ich sukces i skuteczność widać właśnie w takich zdaniach:
@Mateusz-Olssen "A co do globalnego ocieplenia to chyba jakos nie dawno byla informacja ze nic nie jest
  • Odpowiedz
@Holiday: Trump nie jest idiotą. On udaje idiotę żeby być wiarygodnym dla elektoratu w który celuje. Nie chce mi się wierzyć że można dojść do takich pieniędzy i gadać takie rzeczy. Jakkolwiek, to nie czyni IMO go dobrym kandydatem na prezydenta. A już dla nas (tz. dla Polski) z jego polityką zagraniczną, Trump to najgorsze co może być.
  • Odpowiedz
biorąc pod uwagę ostatnie 100tys lat bywało już cieplej na ziemi i to bez udziału człowieka

@sebawo: Ziemia, podobnie jak Wszechświat i człowiek, zostały stworzone 6tys. lat temu i nie gadaj mi tu pseudonaukowych bzdur o jakichś setkach tysięcy lat, stworzonych przez ateistów i innych wrogów Jezusa
  • Odpowiedz
@sebawo: Wzrost temperatury jest znacznie szybszy niż kiedykolwiek wcześniej i koreluje z emisją gazów cieplarnianych. Nie chodzi o to czy było cieplej czy nie, tylko jak my na to wpływamy.

@smyl: Bóg podrzucił nam szkielety dinozaurów, więc niektórzy mogą mieć wątpliwości. Spokojnie.
  • Odpowiedz
@smyl: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@funlandatthebeach: no jest szybszy, ale do najwyższego obliczonego sprzed choćby 10tys lat jeszcze mu trochę brakuje. A miliardy pompowane przez UE i USA w eko-pierdupierdu mają się nijak do eko-w--------o podejścia chin i rosji. Czyli my i usa będziemy mieli czyste niebo i przeżyjemy a ruscy i chińczycy wyginą? No nie sądzę. Poza tym skąd ten strach, skoro lada
  • Odpowiedz
@Holiday: Trzeba wybrać niestety mniejsze zło czyli Donalda Trumpa. Kto by głosował na Hillary Clinton wiedząc że jest satanistką i czci szatana. Ja bym już wolał na jakiegoś upośledzonego typa głosować niż na nią.
  • Odpowiedz