Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +291
Pije tego s--------a. Ale to dobre.
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy
źródło: image_picker_7AFCC5D2-0A01-48DF-ABB4-3461FED47DAB-10105-0000021DD28CFD95
Pobierz
wykop +65
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 70.3% (1085)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 29.7% (458)

Poleci ktoś dobre kursy / tutoriale do nauki spring boota / data rest / security, tyle że bez tych wszystkich xmli (wolałbym w 100% konfigurowanie adnotacjami).
1) Spring boota podstawy znam
2) i 3) kompletnie nic
@Vitin: niech zgadne. Umiesz odpalic podstawowy tutorial, bo spring jest modny, a calej reszty nie potrzebujesz i nie masz pojecia jak dziala? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ba, masz je gratis w sumie, request.getSession() ?
Załóżmy że mam apkę która wyświetla 3 ulubione kolory użytkownika.
mam np 3 Userów.
Loguje się User1
ja to wyobrażam
-poleci ktoś dobry przepis na spaghetti?
-zacznij od jakiejś jajecznicy albo gotowania wody na ziemniaki, ja robię spaghetti od 3lat i ciągle odkrywam nowe sposoby
Jakieś 6 odpowiedzi i żadnego linku, aż tak niekonkretne pytanie zadalem? (╯︵╰,)
Do security polecam http://www.baeldung.com/spring-security-authentication-and-registration Ten sam autor kiedyś chyba zrobił webinar o implementacji Oauth2 w spring security, poszukaj może gdzieś jest zapis. Jak ogarniesz to choć trochę to zacznij czytać dokumentację żeby zrozumieć jak to działa a nie jak dużo programistów robi przykleja kod jak malpa, czym szybciej to zrobisz