Aktywne Wpisy

Ejmen +455
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ComeByN +356
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz

Chciałbym dać mirkom, którzy mają problemy z #tfwnogf #rozowepaski i #logikarozowychpaskow kilka rad na przestrzeni kilku kolejnych wpisów, które w moim przypadku zadziałały/działają. Nie chce mi się od razu baaardzo mocno rozpisywać, biorąc uwagę, że nikogo to może nie zainteresować. Postanowiłem wstępnie opisać moje doświadczenia i zobaczyć jakie będą reakcje (i czy w ogóle będą) na ten wpis. Jeżeli będzie trochę zainteresowanych, pojawią się kolejne wpisy z "serii", gdzie będę opisywał swoje kolejne doświadczenia i postęp, co robię dobrze, a gdzie popełniam błędy, postaram się też sprecyzować jakieś konkretne porady. Liczę, że komuś coś takiego by pomogło.
Najpierw jednak krótko opiszę moją historię - nie jestem kasanową, sam mam ciągle duże problemy z kobietami, ale w krótkim czasie zrobiłem duże postępy. Pomyślałem, że rady dla Was będą najbardziej wartościowe od osoby, która sama miała i ciągle ma bardzo podobne problemy, ale powoli sobie z nimi radzi. Taka relacja z "pola bitwy" raz na jakiś czas.
Nigdy nie byłem totalnym piwniczniakiem - miałem i mam znajomych, imprezowałem i imprezuję, byłem nawet w garstce niezbyt udanych związków, jednak nigdy nie potrafiłem sobie dobrze radzić z kobietami, ogólnie byłem i jestem osobą dość introwertyczną i smutną (choć już coraz mniej :P) Szczególnie źle było przez ostatnie 2-3 lata. Z żadną kobietą się nie spotykałem, nic nie kręciłam, generalnie się pogodziłem z #tfwnogf... aż w końcu pojawiła się ona. Dziewczyna, która nie dość, że fizycznie bardzo mnie pociąga, to jest bystra, miła i mamy od cholery wspólnych zainteresowań. Co więcej, wiedziałem, że też jej się jako tako podobam. To nie mogło się nie udać. No i spotkałem się z nią. Niestety - oczywiście z------m, od razu wrzuciła mnie do friendzone'a. Nigdy mi się to nie zdarzyło (zwykle uciekałem, zanim kobieta miała szansę to ze mną zrobić, a tutaj się mocno pośpieszyła...), a dodatkowo tak wiele nas łączy, tak dobrze nam się gada, a ona w ogóle nie traktuje mnie jako faceta, tylko kolegę, ew. psiapsiółkę do gadania... tak się wkurzyłem, że postanowiłem - albo się nauczę choćby podstaw obchodzenia z kobietami, albo wstępuję do zakonu (np. templariuszy). Właśnie ten w---w zmotywował mnie do pracy nad swoim podejściem do płci przeciwnej.
Mam sporo o sobie do powiedzenia, mam pasje i różne ciekawe zajęcia, jestem w miarę inteligentnym facetem, może nie szalenie przystojnym, ale wiem, że potrafię się podobać wielu kobietom. Już wcześniej zacząłem się o wiele lepiej ubierać, zrobiłem sobie lepszą fryzurę, zacząłem chodzić na siłownię i tak dalej... Ale to wszystkie nie pomogło. Dalej nie potrafiłem podobać się kobietom. Moi znajomi i przyjaciele nie potrafili zrozumieć czemu nikogo nie mam. Widziałem też jak wielu i brzydszych i/lub głupszych gości znajdowało sobie świetne, niegłupie dziewczyny. Bardzo długo się zastanawiałem co ze mną jest nie tak. Co mają ci goście, a ja nie? Co one w nich widzą? I doszedłem do kilku wniosków. WYSTARCZY JEDEN PROSTY TRIK DO ŁAMANIA SERC, KOBIETY GO NIENAWIDZĄ
Żarciki żarcikami - nie ma jednego, prostego sposobu, oczywiście czeka mnie jeszcze długa droga, ale wydaje mi się (sądząc po rezultatach), że zaczynam coraz lepiej rozumieć czemu ja i ludzie mi podobni mają problemy z kobietami.
Na ten moment zakończę, bo dalej rozpisywałbym już działające dla mnie sposoby, rady i tak dalej. Jeżeli jesteście tym zainteresowani, dajcie znać pod tym wpisem. Jak wspominałem na początku - jak zainteresowanie będzie jako takie, postaram się dodać od czasu do czasu jakiś wpis, który potencjalnie może pomóc przynajmniej części #tfwnogf
#podrywajzwykopem #randkujzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
źródło: comment_B9tpUlbWjoaITvmKlMj8yxyF2Q5R7NB3.gif
PobierzDlatego nie napisałem w dwóch zdaniach, że żeby zainteresować sobą kobiety, trzeba zrobić x, y i z.
@AnonimoweMirkoWyznania: Oczywiście, że nie ma. Każda różowa jest inna i na każdą może działać coś innego, więc wszelkie poradniki możesz sobie wsadzić w buty. (ʘ‿ʘ)
To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Coś chyba nie wyszło, zdecyduj się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wyszlo Ci dlatego bo szybko sie podniecasz bedac na poczatku drogi i wykonujac 10% calego planu. Potem zajarany spadasz z wysokosci na jaka wywindowales swoje oczekiwania i ze swiata w jakim ulozyles juz plan na przyszlosc (casus planowania zycia z kobietami, z ktorymi byles na jednej randce).
Tak samo jest z tym wpisem. Podnieciles