Aktywne Wpisy

mirko_anonim +409
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

Szukam taniego internetu prepaid, potrzebuje kilka GB wykorzystac w okresie okolo miesiaca. Jakie sa teraz najlepsze (i zarazem najtansze :D ) opcje taki jednorazowy internet? Chodzi mi o laczna sume starter+wymagane doladowanie do zakupu/otrzymania pakietu.
wiem o tanich pakietach #mobilevikings, ale oni pracuja na nadajnikach #play wiec tak troche mniej mnie to interesuje ;)
A... i LTE brak (w modemie ;) )
@Solitary_Man:
Jaka to oferta? Bo nie moge wylukac na stronie
Orange free pokazuje mi 5 GB za doladowanie za 25 zeta
@lukasgl:
aero2 (przynajmniej w darmowej wersji) wycina dostep do niektorych stron i nawet podmiana DNSow na googlowe nic nie daje.
http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4004314445,title,Pakiet-Internetowy-6-GB-za-6-zl-na-wakacje-,article.html
Miałem na myśli ofertę komercyjną.
Swoją drogą zaciekawiłeś mnie bo nic o tym nie wiem a zdarza mi się korzystać z darmowego aero2 kilka razy w roku. Jakie strony blokują?
@lukasgl:
nie mam ich listy, po prostu pare razy bylem zmuszony skorzystac z ich uslug i strony mi sie nie ladowaly (mimo ustawienia na kompie googlowych dnsow). Zmiana sieci na jakakolwiek inna, powodowala ustapienie problemow
@Solitary_Man:
za cos ten pakiet musze chyba kupic ;)
I po cos chyba sa terminy waznosci konta?
@Solitary_Man:
jak dobrze zrozumialem: kupuje starter za 5 zeta, mam na nim 5 zeta na wykorzystanie, doladowywuje go za 5 zeta i kupuje pakiet za 6 zeta. I zostaje mi 4 zeta na premium sms-a do p-------------a na dziffki? ;)
Ja bym wszedl do pleja, kupil starer internetowy za 9zl (albo za darmo je dają) zarejestrowal go i dostal 100gb wazne rok bo co miesiac samo z siebie wpada 250mb ktore przedluza te 100gb.
@prawdziwek:
tylko mam kiepski zasieg wlasny pleya
@prawdziwek: dobrze wiedzieć