Aktywne Wpisy
mpetrumnigrum +728
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz
1-2-3 +10
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
źródło: zdj
Pobierz

Pijcie ze mno kompot, teraz czekamy na kolejny próg - 500k :)
Dodatkowo kolega @RSGApps zlokalizował grę na 17 języków:
- polski
- niemiecki
- rosyjski
- francuski
- węgierski
- holenderski
- czeski
- turecki
- hiszpański
- włoski
- koreański
- ukraiński
- portugalski
- norweski
- angielski
- słowacki
- bułgarski
ʕ•ᴥ•ʔ
Jesteście ciekawi jak wyglądają zyski z tej gry? Jeżeli ten wpis dostanie 500 plusów to jutro napiszę :P
Pozdrówki :*
--------------------------------------------------------
Do końca roku pozostało 169 dni.
#odzeradogamedevelopera #gamedev
źródło: comment_J55GJ1EVd5m6hRJfEZIYWaReuEICJW0i.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Dave025: graj ręką
copy & paste
Zawołaj mnie skoro już uzbierałeś te plusy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora