Aktywne Wpisy

WielkiNos +260
Lato 2025 zapowiada się ciekawie.
#bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow

źródło: temp_file8982564543320636765
PobierzCh*j mnie strzeli zaraz z tym starym dziadem w #biedronka. Od 20 minut grzebie w tych ziemniakach, rozerwał 2 worki, maca każdego z osobna i sobie wybiera najlepsze. Czego ty tam dziadku szukasz w tych kartoflach?!
#zalesie #starzyludzie #logikaniebieskichpaskow
#zalesie #starzyludzie #logikaniebieskichpaskow

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie i wita się ze mną.
Czy można to podciągnąć pod "savoir vivre" czy po prostu tym gestem chce mi coś zakomunikować?
(zawsze siedzimy tak jak na zdjęciu)
źródło: zdj
PobierzMatka, ojciec, ona, ty, tak powinno to wyglądać.
I tak jesteś na końcu.
źródło: temp_file6602722545767430220
Pobierz@Def_: wkurza mnie fleksowanie się manierami, które manierami nie są. Arbitralnie wymyślone kolejności witania to snobizm a nie dobre wychowanie.
@na_ulicy_maslo_trzaslo: a może dostanie czarnego schabowego i zostanie odrzucony? nigdy nie wiesz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@1-2-3: popatrz na małpę, która wykonuje tańce godowe i pokazuje wszystkim język kręcąc przy tym gołym zadem - czy będziesz się tym przejmował i zdaniem takiej małpy?
Tak samo traktuj tego "wujka".
Janusz stroszący bebzon i rzucający docinkami, to nic nowego. Albo go olejesz, albo pociśnij mu w jego stylu. Pożegnaj się ze wszystkimi, a
Dobrze kminisz, wuj pokazuje w ten sposób że jesteś na końcu skali jeśli chodzi o szacunek który okazuje poszczególnym osobom.