Aktywne Wpisy

smutny_kojot +6
Zawsze miałem bekę z tego uśredniania. Osobiście siedzę bardziej w bukmacherce sportowej i dla mnie to tak, jakby obstawić mecz na wynik końcowy, a kiedy twoja drużyna zacznie przegrywać, dodatkowo wejść w nią live po wyższym kursie, żeby potem móc mówić, że średni kurs to było value xD
#gielda #bukmacherka #takaprawda
#gielda #bukmacherka #takaprawda
dr_minorek +62
To uczucie, gdy nowemu managerowi nie pasuje w zespole jeden ziomek (nazwijmy go Piotrek) i tępi go niemiłosiernie. Piotrek ma obroniony w zeszłym roku doktorat (co prawda w nieco innej dziedzinie, ale pokrewnej), podyplomowe z zarządzania projektami i pracuje u nas już 7 lat, prawie od początku istnienia firmy w Polsce. W sytuacji, gdy poprzedni manager odchodził do innej firmy, wszystkim wydawało się jasne kto przejmie stery. Ale z jakiegoś powodu HRy

6.0.1
http://forum.xda-developers.com/note-4/help/unable-to-fingerprint-lock-device-t3367704/page2
nic nie rozumiem
telefon po restarcie pyta o "hasło zapasowe" zanim, można użyć odcisku palca, ale żeby zmienić to "hasło zapasowe" zaraz po restarcie, wystarczy zeskanować odcisk palca? Gdzie tu jest sens?
Hasło zapasowe powinno być trudne i tylko w razie zepsutej palcówki, stanowić zapasowe logowanie do telefonu. W takim wypadku, normalni ludzie zrezygnują z super trudnych haseł zapasowych [jak ja].
Czytam, że jest to zabezpieczenie, przed ominięciem skanera linii papilarnych; czy ktoś słyszał, aby wszystkie modele tel. z androidem miały ten sam problem, na Marshamllow? czy to tylko Samsung?
#motorola #lgphone #htc #samsungphone #telefony