Kupiłem ostatnio Bootstrapowy template (AngularJS) (link do template) od ~3h próbuję dodać do projektu NgMap. Dodałem na końcu listy w vendor.base.json linijkę: "bower_components/ngmap/build/scripts/ng-map.min.js" oraz ngMap do listy modułów z całą resztą i dostaję:
Uncaught Error: [$injector:modulerr] Failed to instantiate module oneday due to: Error: [$injector:modulerr] Failed to instantiate module angle due to: Error: [$injector:modulerr] Failed to instantiate module app.core due to: Error: [$injector:modulerr] Failed to instantiate module oc.lazyLoad due to: Error: [$injector:nomod] Module 'ngMap' is not available! You either misspelled the module name or forgot to load it. If registering a module ensure that you specify the dependencies as the second argument. Boże daj mi jakiś znak i powiedz co robię nie tak (╯︵╰,)
Może powinieniem użyć jakiegoś generatora z lepsza dokumentacją i tam wsadzić cały template. Coś polecacie do Angulara 1?
@blue94 robiłeś sobie przerwę? Serio pytam. Dzisiaj przez dłuższą chwilę rozkminiałem dlaczego '<%= linkto 'start', homepath %>' w ror mi nie działa. Chwila przerwy czyni cuda.
@blue94 przerwy czynią cuda. Alternatywą dla odpoczynku jest danie kodu komuś innemu do zobaczenia co jest nie tak. Swoją drogą to jest jeden z powodów do robienia jak najmniejszych funkcji. Gdy masz problem w jednej funkcji ktoś nie musi odczytywać wielu linii, może się skupić na szukaniu błędu w kilku.
vendor.base.jsonlinijkę:"bower_components/ngmap/build/scripts/ng-map.min.js"orazngMapdo listy modułów z całą resztą i dostaję:Uncaught Error: [$injector:modulerr] Failed to instantiate module oneday due to:Error: [$injector:modulerr] Failed to instantiate module angle due to:
Error: [$injector:modulerr] Failed to instantiate module app.core due to:
Error: [$injector:modulerr] Failed to instantiate module oc.lazyLoad due to:
Error: [$injector:nomod] Module 'ngMap' is not available! You either misspelled the module name or forgot to load it. If registering a module ensure that you specify the dependencies as the second argument.
Boże daj mi jakiś znak i powiedz co robię nie tak (╯︵╰,)
Może powinieniem użyć jakiegoś generatora z lepsza dokumentacją i tam wsadzić cały template. Coś polecacie do Angulara 1?
#javascript #angularjs #webdev
Dzisiaj przez dłuższą chwilę rozkminiałem dlaczego
'<%= linkto 'start', homepath %>'
w ror mi nie działa. Chwila przerwy czyni cuda.
Tzn ja ta ogólnie kiepski z frontendu jestem więc może czegoś po prostu nie wiem :)
Spróbuję przerwy
MainController.$inject = ['$log','$timeout', 'NgMap'];miałem
ngMapzamiastNgMapteraz przynajmniej wiem że to jest case sensitiveźródło: comment_WpiZjSeOHzdiunSs5A07E1xYNyuSAqTK.jpg
Pobierz