Wpis z mikrobloga

Ja to jestem jakis p------y. Budzę sie zazwyczaj jakos przed ósmą, zawsze zajebiscie zmeczony i niewyspany. Leze jakies 20 minut, czytam to mirko jednym zaspanym, zaropialym okiem, po czym około 8:20-8:25 zrywam sie i z---------m po domu jak jakis wariat bo do roboty mam na 9:00. W te 35-40 min musze sie wykapać, ubrać, wyprasować i dojechać jakies 7 km do roboty. Nie potrafie inaczej.
Za kazdym j-----m razem. Moj chocholi taniec zacznie sie za 5 min. #wyznania #rozkminy #gorzkiezale #pracbaza #rano
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wybroczyna: Ale masz problemy, miruś. Ja wstaję o siódmej, myjka, toaleta, brak śniadania, 30 minut by zrobić 25km + 3 km w j------h korkach i punkt 8 melduję się w robo, a i tak nikogo nie ma i się zastanawiam po c--j tak szybko? Więc odpalam mirko i tak mijają dni.
  • Odpowiedz
@Wybroczyna WITAM SPORTOWE ŚWIRY JEST 6 RANO JA WŁAŚNIE SZYKUJE SIĘ NA NASTĘPNY DZIEŃ SPORTOWYCH ZMAGAŃ ZA GODZINĘ ODWIOZĘ MOJĄ AMELKĘ DO SZKOŁY A POTEM WRÓCĘ ZROBIĆ POSIŁKI PODKREŚLAM POSIŁKI NA CAŁY DZIEŃ W POJEMNIKACH NA MROŻONKI NO WITAM ODWIOZŁEM JUŻ AMELKĘ ROBIĘ TERAZ MOJEGO OMLETA Z 600 GRAM BIAŁEK JAJ ORZECHÓW MIGDAŁÓW MASŁA ORZECHOWEGO CYNAMONU I PIEPRZU KAJEŃSKIEGO DLA ZŁAMANIA SMAKU NA NASTĘPNE POSIŁKI PODKREŚLAM POSIŁKI MAM INDYKA Z RYŻEM
  • Odpowiedz