Wpis z mikrobloga

@DeltaFosBeta: a tobie naprawdę trzeba komentować co kto inny robi w życiu? chcesz to se biegaj nawet o 3 w nocy w środku grudnia przy -15 jak lubisz, człowiek chce sobie wejść na chwilę na bieżnie żeby się dogrzać przed treningiem siłowym i od razu jakiś debil w wykopu się musi p-------ć xD
  • Odpowiedz
@thewhitestar często też używa się bieżni mechanicznej na tak zwane przełamanie, to znaczy, jeśli zawodnik nie jest w stanie przebić jakiejś bariery prędkości to bieżnia mechaniczna może w tym pomóc.
  • Odpowiedz
@thewhitestar: jak nie widzisz różnicy między bieganiem na bieżni a bieganiem po dworze, oraz że na siłowni się robi różne rzeczy, to nie ma dla Ciebie ratunku xd
  • Odpowiedz
  • 5
@thewhitestar w sensie mam najpierw się przebierać i biegać na zewnątrz, później wracać i się przebierać i iść na siłownię? Czy jak? Pomijam fakt, że 90% to tylko kardio, a nie treningi biegowe. Do tego ustawiasz sobie równe tempo.
  • Odpowiedz
@thewhitestar: Też tego kiedyś nie rozumiałem, aż pobiegłem sobie dwa razy po mieście. Wiecznie się zatrzymujesz lub zwalniasz, bo pasy, bo przejścia, bo ludzie chodzą po chodniku, bo ktoś idzie z wózkiem, ktoś z małymi dziećmi. Dramat :D Nawet pokuszę się o stwierdzenie że biegacze po mieście są dla przechodniów tym samym, co kolarze dla drogowców XD Oczywiście bieganie w miejscu bardziej odludnionym jak las, znowu wiąże się z dojazdem
  • Odpowiedz