Wpis z mikrobloga

@wywijas: Każdy się lubi czasem pochwalić. Osobiście staram się unikać chwalenia się i do teściowej biorę starego trupa sprzed 15 lat niż mojego nowego Jaguara XS, no ale czasem się wymsknie jakaś informacja, no i co zrobisz?
@wywijas: Według mnie, laska po prostu napisała powód dlaczego chce kupić dzieciakowi perkusje. Zaraz by było, że pokolenie złe i zepsute bo się wszystko kupuje na DEJ MAME TO, a w tym przypadku jest określone - dla kogo prezent i za co - dzieciak, za wyniki w nauce. Czy musiała to pisać nie wiem ale raka tu nie widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wywijas Hurr durr no przecież tata powinien być dumny z syna, gdyby ten miał średnią 2,9 a nie był #!$%@? kujonem i przegrywem. Pewnie nawet laski nie ma i cała klasa się z niego śmieje, bo zakuwa, zamiast chodzić z kumplami na tanie winko. Pewnie będzie kiedyś #!$%@? korposzczurem-programistą 15k zamiast prawilnie skończyć zawodowkę i zająć się sprowadzanien bitych aut z Niemiec jak większość jego kolegów z klasy.
@paula20089: nieszczęście jest w tym, że pewnie chłopak zakuwał, aby dostać perkusję a nie, że chciał się uczyć sam z siebie. Nauczy się, że zrobi wszystko aby dostać to co chce - w sam raz dla przyszłego korposzczura.