Aktywne Wpisy
ted-ed-tyi +14
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

planarize +18
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

#rakcontent #facebookcontent
źródło: comment_QovmcD2Qte21hLsFy7dK7sTRTuaP3MRE.jpg
PobierzNiby bólu nie ma ale raka gdzieś tam widzisz :p
No ale okej, czaje, chodzi Ci o chwalenie się średnią, no cóż - może u jej dziecka to taka rzadkość że po prostu musi :p
@bulka_z_haslem: czyli Ty należysz do tej grupy, która chwali się swoim dzieckiem wśród ludzi, którzy mają to w dupie? Wśród znajomych to jeszcze rozumiem, ale wejście na grupę, gdzie posty czyta całe miasto i chwalenie się średnią dziecka jest chore. Wystarczyłoby napisać, że na prezent dla dziecka, ale
Komentarz usunięty przez autora
@ortofosforan: Napisała to napisała, po co drążyć temat? To jest akurat najmniej ważne w jej wiadomości. Ja bym w ogóle nie zwrócił uwagi na coś takiego. Więcej - nie pomyślałbym że do tego przyczepić xD.