Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1638
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

Teuvo +26
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

mam do pracy na 8, wyjechałam za 10 i goniłam jak głupia w stresie, bo zagęszczenie Insignii na obwodnicy motzno
chyba jesteśmy z tego samego gatunku
@aloszkaniechbedzie: Tak mi się skojarzyło z #lost :
źródło: comment_0bTqiiEBdYVO8NXeyDQSBlwMfpJz1Kd2.jpg
Pobierznie da się 20 km dojechać na sucho, ale praktykowałam pedałowanie do pracy twardo przez wiele tygodni z rzędu
ja jeszcze jak wszystko last minute i potrafiłam rekordowo dojechać w 45 minut, to było strasznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Dobra, chłopaki zbieram się do wyjścia, bo za 10 minut zaczynam robotę."
@udgz: mi się udawało, gdy jeździłam komunikacją do poprzedniej pracy w korpo, gdzie każda minuta spóźnienia była skandalem, teraz wróciłam do swoich nawyków życia "last minute"
@Grzesiek_astronaut: szacuneczek, chciałabym to osiagnąć, ale czuję, że jestem na dobrej drodze (⌐ ͡■
@aloszkaniechbedzie: Nie kręcą, bo nie próbowałaś. Spróbuj, nie pożałujesz :) Akurat u nas to duża oszczędność czasu.