Aktywne Wpisy

Darknes17 +134
Chłop chciał sobie uszyć bluzę bo nigdzie idealnej dla siebie nie mógł znaleść, a teraz zmienia maszyny na przemysłowe, bo nie wyrabia z produkcją xD
Pięknie jest po 30latach znaleść swoje ikigai (。◕‿‿◕。)
#szycie #rekodzielo #chwalesie
Pięknie jest po 30latach znaleść swoje ikigai (。◕‿‿◕。)
#szycie #rekodzielo #chwalesie
źródło: temp_file5775170451476441091
Pobierz
Endorfinek +9
Pytanie do smakoszów metki wołowej, dodajecie jeszcze coś poza cebulą jako dodatek do kanapki?
#jedzenie #jedzzwykopem
#jedzenie #jedzzwykopem
źródło: IMG_6423
Pobierz

nie umiem wcześnie chodzić spać i śpię bardzo mało na dobę, ale mój organizm daje rade
ale nie w tym rzecz :D bo jak wstanę np. o 7 a muszę być gdzieś na 12 i tak będę wypadać jak huragan na ostatnią chwile
a ja się statystycznie życiowo mało spóźniam, ale funduję sobie na własne życzenie mordercza walkę z czasem everyday :D
Ukłądasz sobie playliste z muzyką, z godzine przed wyjściem puszczasz sobie aby utwory leciały po kolei i jeśli leci przypuśćmy utwór:
"bejbi bejbi bejbi ooooh" ( ͡° ͜ʖ ͡°), to wiesz że masz się myć.
Jeśli leci "coś tam coś tam coś tam łęjkap, coś tam coś tam mejkap, I cry when angels deserve to
@maledorak: o kuźwa dobre!
i jaką godzinę? ja już tak opanowałam swój poranny huragan, że czasem w 20 minut się ogarnę, a włosy myję :D
makijażu już od wielu tygodni nie robię przed pracą, bo szkoda czasu xD
ale chyba dla funu zrobię
Sporo jeździłam na rowerze, lubię to i chciałam mieć formę i kalorie palić przy okazji.
Auta jeszcze nie miałam, a zaczęło się od konieczności, gdy wypsztykałam się z kasy i na bilet nie miałam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aloszkaniechbedzie: no tak, objawy typowej i madrej jazdy. zapomnialas ze rownie bezpiecznej. usun konto. a
nikomu nie bronię mieć swojej opinii, ale brak zrozumienia idei i te dziecinne teksty po ocenie bez żadnej wiedzy to nic innego jak zachęta do ucięcia tematu w tym miejscu
nie zdziwiłabym się, jeśli byłbyś zakompleksionym kierowcą, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie wyrażam takiego osądu wobec braku danych
do zobaczenia na trasie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡
@aloszkaniechbedzie:
źródło: comment_QGx7Bh2O6JxifXG44AB8MRP9fEwxyYIA.jpg
Pobierz