Aktywne Wpisy

MIREKFAJFUS +230
Tak wygląda kobieta 10/10 wykopki, przełknijcie ten #swobodapill i przestańcie copeoweać że istnieje ktoś ładniejszy, szczególnie jakiś niemiecki plastuś nikola kutanis
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda
#ladnapani #slodkijezu #ewaswoboda

olo1917 +438
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta

Mam takie pytanie. Czy każdy projekt, strona którą tworzę pod wordpressa ma być taka #!$%@??
Robiłem sobie super stronki, ładne, czytelne, reposnsywne. W bootstrapie, a gdy dostałem zlecenie na wypełnienie szablonu w wordpressie to aż mnie zatkało. Trzeba robić to w przeglądarce? Na nic mój brackets? :(
Zna ktoś jakiś system zarządzania treścią, w który mógłbym sobie wrzucić stronkę z bootstrapa? Nie potrzebuje miliona widgetów, ani takich cudów. Mała edycja, żebym nie musiał sam, dla klienta każdego słowa zmieniać.
Jak klient chce dodać coś na stronie zrobionej "w bootstrapie" to musi znać podstawy HTML i CSS...
Tak jak pisał Wyrazisty, porównujesz system zarządzania treścią do frameworka.
1. Kod jest dla mnie nie czytelny, większość wydaje mi się zbędna.
2. Rozumiem wprowadzanie niewielkich zmian w treści, tytule, czy formularzu kontaktowym.
3. Moim zdaniem wordpress nadaje sie do prowadzenia bloga, a dla statycznej strony, bez postów. Jest mega przerośnięty.
@penguin: Strony statyczne mają użycie wtedy kiedy dana strona dla klienta nie będzie aktualizowana, lub też klient ma jakieś pojęcie w temacie żeby np. umiał tworzyć treść w markdown i aktualizował sam Jekylla. Albo ty się zajmujesz aktualizacją.
W innym przypadku musisz stworzyć / użyć gotowego systemu zarządzania treścią, czy WordPressa czy innego żeby klient mógł samemu aktualizować treść strony - nie
I ostatnie pytanie, czy wordpress nie pogryzie mi się z bootstrapem?
Jak przemalujesz samochód na inny kolor to silnik nie przestanie działać.