Wpis z mikrobloga

Czemu ci którzy oglądają nowe odcinki jakiegoś serialu zaraz po premierze nie ostrzegają na początku o spoilerach związanych z nim? Człowiek sobie przegląda mirko i co drugi post to jakies spoilery z #got a przecież nie zawsze zauważysz, bo często tagi są schowane w spoiler, bądź ukryte, bo post przekracza jakąś ilość znaków. Nie wszyscy oglądają nowe odcinki zaraz po premierze, niektórzy pracują / studiują / inne rzeczy i dopiero w domu je obejrzą.
Piszcie na początku tak jak niektórzy, nie liczni coś w stylu:
UWAGA SPOILERY Z NAJNOWSZEGO 10 ODCINKA GRY O TRON. I wtedy piszcie co wam się podoba. To tyle mojego bóldupienia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#got #gameofthrones #spoiler #boldupy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dudek_k: inteligenty człowiek- jak ja na przykład dodał sobie wczoraj tag #got na czarnolisto i odczarnolistował dziś o 12:00 jak już obejrzał. A reszta debili jak na przykład ty przed obejrzeniem odcinka wchodzi w tag #got i buldupi ze so spoilery xD gardze

PS i denerwuje mnie, że wchodzę sobie poczytać o serialu i muszę w jakieś spoilery klikać żeby odkryć całą treść :/
8Dawid88 - @Dudek_k: inteligenty człowiek- jak ja na przykład dodał sobie wczoraj tag...

źródło: comment_jk9O2yGmK0M6XBqATUqqu8qB38zGevJB.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz