Aktywne Wpisy

adrninistrator +225
#konfitura #samochodoza #uprzejmiedonosze
Niektórzy zbierają pokemony, inni grzyby, a ja samochodziarzy parkujących jakby przepisy były tylko sugestią. Pochwalcie się jakie macie statystyki na uprzejmiedonosze.
200 ostatnich zgłoszeń poleciało w ten weekend, więc kwoty mandatów i punktów karnych są jeszcze niezaktualizowane. Polecam nadmorskie miejscowości turystyczne
Niektórzy zbierają pokemony, inni grzyby, a ja samochodziarzy parkujących jakby przepisy były tylko sugestią. Pochwalcie się jakie macie statystyki na uprzejmiedonosze.
200 ostatnich zgłoszeń poleciało w ten weekend, więc kwoty mandatów i punktów karnych są jeszcze niezaktualizowane. Polecam nadmorskie miejscowości turystyczne
źródło: IMG-20260816-WA0001
Pobierz
Salido +193
Minął 51. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
204 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
216 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
204 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
216 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 16082026
Pobierz

Dałem człowiekowi do poprawienia metodę. Długa na 40 linii, żadnych zależności zewnętrznych. Dałem tylko temu, że nie chciało mi się zajmować takim banałem. 5 minut roboty.
A on mi oddał po 2 dniach naprawiania metodą prób i błędów i var_dumpa.
@Jurigag: a co to zmienia? Jak masz apkę, która na lokalnej maszynie po prostu notorycznie przekracza wszelkie limity czasu, a do tego masz komunikację z usługami, gdzie z lokalnych maszyn nie ma pootwieranego ruchu, albo nie ma konfiguracji dla dostępu
BTW najdłużej się naprawia 'najprostsze' błędy.
Już nie wspomnę ile razy widziałem pozostałości w kodzie po debugowaniu vardumpem.
Szczerze współczuję, że nie masz dostępu do XDebuga bo dla mnie to jest czysty masochizm.
a no masochizm, ale można jęczeć i się wkurzać, albo radzić sobie z tym co jest i
Może ten programista siedział na wypoku zamiast programować albo jest głąbem.