Aktywne Wpisy
lapampek +113
Przecież ona się nawet z tym nie kryje xD Kukoldowski najwyraźniej dobrze się bawi, gdy Alvaro stuka Ankę, jak masz za dużo hajsu to co niektórym #!$%@?. Patrzcie na znaczenie „branzoletki na kostkę u żony” #cuckold #lewandowski To już pewne xD
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Dałem człowiekowi do poprawienia metodę. Długa na 40 linii, żadnych zależności zewnętrznych. Dałem tylko temu, że nie chciało mi się zajmować takim banałem. 5 minut roboty.
A on mi oddał po 2 dniach naprawiania metodą prób i błędów i var_dumpa.
@Jurigag: a co to zmienia? Jak masz apkę, która na lokalnej maszynie po prostu notorycznie przekracza wszelkie limity czasu, a do tego masz komunikację z usługami, gdzie z lokalnych maszyn nie ma pootwieranego ruchu, albo nie ma konfiguracji dla dostępu do API
BTW najdłużej się naprawia 'najprostsze' błędy.
Już nie wspomnę ile razy widziałem pozostałości w kodzie po debugowaniu vardumpem.
Szczerze współczuję, że nie masz dostępu do XDebuga bo dla mnie to jest czysty masochizm.
a no masochizm, ale można jęczeć i się wkurzać, albo radzić sobie z tym co jest i się
Może ten programista siedział na wypoku zamiast programować albo jest głąbem.