Aktywne Wpisy
Kojaan +35
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Ildealfons +1
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz

źródło: comment_JITRkmmjpI3GvoQnbp7t9Z4ZiPcbixl5.jpg
PobierzDodatkowo wiemy że to mała szkoła, bo nie ma tam klas A,B,C.
Zasadniczo z pomocą google-fu można by dokonać naruszenia ustawy o danych osobowych :D
Komentarz usunięty przez autora
@011011010110000101111000:
Karty świadectw są drukami ścisłego zarachowania. Ale była inba jak drukarce o------o i wydrukowała stronę testową xD
Program działa tak, że niby nanosisz jak na ekranie, ale potem wkładasz czyste świadectwo do drukarki i drukarka tylko nadrukowuje oceny i ewentualnie nazwy przedmiotów.
@SprzedamPlusa: wybierasz z listy gotowe xD
Ozzywiście nie jest to zarzut pod twoim adresem, bo to co pokazałaś istotnie żadnymi danymi nie jest, co więcej nie mam podstaw aby uważać te zapiski jako dotyczące jakichkolowiek prawdziwych osób.
btw. myślałem że Kornelia to rzadsze imię :D
źródło: comment_6QMcWhB5o09G2zxzG2Wz1HCwFYcI4KyQ.jpg
Pobierzdajcie spokój temu Rafałowi, to dopiero podstawówka, mi też się nie chciało uczyć w podstawówce, na koniec 6 klasy miałem 3 z matmy, a z anglika 2, a na koniec technikum niewiele brakło mi do paska :)