Aktywne Wpisy
Grooveer +15
axelrodi +5
#raportzpanstwasrodka
Tak przeżywacie tą rurę, rozumiem, że dla ludzi w cywilizowanym kraju to może być szok. Ale wydaje mi się, że tam będzie to dla sąsiadów najwyżej niewielka niedogodność. Na polskich wsiach takie coś było zupełnie normalne jeszcze z 20 lat temu - pompa, wąż i sru za płot. Można było wypompować całe szambo i po kilku godzinach już nawet nie śmierdziało.
Ale tak na marginesie to z tym, że puścił to
Tak przeżywacie tą rurę, rozumiem, że dla ludzi w cywilizowanym kraju to może być szok. Ale wydaje mi się, że tam będzie to dla sąsiadów najwyżej niewielka niedogodność. Na polskich wsiach takie coś było zupełnie normalne jeszcze z 20 lat temu - pompa, wąż i sru za płot. Można było wypompować całe szambo i po kilku godzinach już nawet nie śmierdziało.
Ale tak na marginesie to z tym, że puścił to
Komentarz usunięty przez moderatora
sprawdź te: http://r-scale-79.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/p1/i/01e9565cecc4e989123f9620c1d09c09/17d4c0d2-f132-11e2-955d-0025b511229e.jpg?type=1&srcmode=3&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360&quality=80
http://legionisci.com/zdjecia/12wisla2_gospodarze_d.jpg
I wróć jak się ogarniesz.
@mango: Ile mieliście opraw w tym sezonie? 4? Jedna za hajs z tyskiego (30tys, a śmiejecie się, ze legia wydała 100tys na finał pucharu) + dostaliście od tyskiego 10tys dodatkowo. Druga z opraw zafundowana przez "wiślackich patriotów". To kto tu kogo okrada? xD Nagadali Ci, że jakiś małolat parę złotych #!$%@?ł z puszki, a co z hajsem co wy
@mango: Nigdy nie zejdziemy na psy. CRACOVIA - historia, której nie przebijecie.
1. Pierwszy Mistrz Polski, najstarszy klub
2. Najstarszy stadion w Polsce, ufundowany przez mieszkańców Krakowa, nadal w tym samym miejscu
3. wy swój pierwszy dostaliście od austriaków.
4. Wisła zawsze druga, nawet naszymi rezerwami zostaliście w początkowych latach
5. do 1949 Cacovia była najbardziej utytułowanym Klubem w Polsce. 21 mistrzostw
Nieprawda, brak piro wynika z umowy, a nie brak opraw xD xD umówcie się następnym razem, że nie będziecie dopingować. Przecież to nie ważne...
To teraz pytanie, bo macie karę w zawieszeniu za piro w derbach z 2 lata temu. We wrześniu mija ta kara. Czyli póxniej będą oprawy i piro? xD To czemu teraz nie ma? Później nie dostaniecie kary żadnej? xD
@uzamkniete: tak dokładnie, największy sukces od 60 lat. Lata 3 ligi przyzwyczaiły mnie do wysokiego poziomu i nie wiem jak sobie teraz poradzę jak np spadnie Cracovia. Przecież kibicuje się tylko najlepszym! Dlatego cała wisła trzyma kciuki za niemców na EURO!
@tomojedrugiekonto: to samo mogę powiedzieć o tobie edwardzie xD
To jednak Wisła jest lepsza? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mango: żołnierzem w armii austro-węgier, walczył za swoją ojczyznę m.in. we włoszech.
Po zakończeniu wojny wrócił do krakowa i wstąpił do Ludowego Wojska Polskiego. Od 1 IV 1946 do 30 VI 1948 był dyrektorem Wojewódzkiego Urzędu Wychowania Fizycznego i Przysposobienia Wojskowego w Krakowie i pierwszym przewodniczącym Wojewódzkiego Komitetu Kultury Fizyczne
Jeden Reyman wiosny nie czyni xD I nikomu normalnemu nie przysłoni obrazu całej reszty
@Negard: cieżko kapujesz, więc nie dziw że za wisłą. Stwierdzenie, że kibicuje się TYLKO najlepszym jest równie prawdziwe co to, że wisła jest lepsza. Bo niby w czym?
@mango: xD xD xD Pokaż przykłady, w których występuje więcej symboliki żydowskiej? Wiesz, ze była ona stosowana jako ironia ze względu na wasze wyzwiska od żydów? Nieprawdziwe zresztą :) Lepiej być psem? A widziałeś wideo waszej ekipy w rzymie? ze swastykami? :) czemu wieszacie flagę Lazio na gnieździe NA
@mango: gadaj z dupą to cię osra xD To jest więcej symboliki żydowskiej niż cała reszta?
Zapomniałeś o "Naród wybrany", "Ziemia święta" i "Jude gang".
Sam mam koszulkę meczową Izraela, mimo że nimi gardzę. CO teras?
Druga flaga kazimierza wygląda tak: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/22099_1625415207692862_2616450285814724481_n.jpg?oh=c93e522c343379b5e22d23ea3b92401a&oe=57CAC3BB&__gda__=1473555513_9efa4c5346a6f15eab237aac50bfda27 (nie chce mi się szukać właściwego foto)
@Negard: w okresie PRL Wisła była potęgą w sportach zespołowych: koszykówce i siatkówce. 17 tytułów mistrzowskich koszykarek, 6 koszykarzy i tyle samo siatkarek mówiły same za siebie.
http://historiawisly.cba.pl/
Poczytaj, nawet jak masz to w dupie. Warto czytać i ewentualnie obalać kłamstwa argumentami.
ja
@tr0llski: #!$%@? smutne i nędzne. Aż tak Cię to boli? To co z Tobą jest nie tak, ze prowadzisz ze mną dyskusję? xD
Komentarz usunięty przez autora