Mirki, ktoś wie o co chodzi (patrz zdjęcie)? Pojawiło się, ręczny puszczony, jak ruszę to nic nie trzyma tarcz... Z dwa tygodnie temu się pojawiło i po ponownym odpaleniu auta już tego nie było.
@Matius_: Prawdopodobnie czujnik ABS, U mnie raz się pokazało ze względu na wilgoć w zimie, zgasło po pół godziny. Jeśli u Ciebie nie gaśnie to pewnie czeka cie wymianka.
@Matius_: przerabiam ten temat w mojej E46 - czasami te kontrolki się zapalają, jeżeli poprawnie działa Ci prędkościomierz, to prawdodpobnie padł czujnik ABS tylnego, prawego koła, jeżeli prędkościomierz nie działa, albo wariuje, to jest to tylny lewy czujnik ABS...
prawda taka, że w tym przypadku musisz podłączyć pod kompa, no i nie radzę kupować zamienników tego czujnika, bo po trzech dniach znów zacznie świrować... tylko oryginalny.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#mechanikasamochodowa #e46 #bmw
źródło: comment_k0YaBySCGxy8qgv9o6TwtyehjY9L7gWc.jpg
Pobierz@danielosw: naciskalem, ale nic nie zmienia
Komentarz usunięty przez autora
prawda taka, że w tym przypadku musisz podłączyć pod kompa, no i nie radzę kupować zamienników tego czujnika, bo po trzech dniach znów zacznie świrować... tylko oryginalny.