Wpis z mikrobloga

Dobra mirki, chciałbym się pozbyć zapasu liquidów, z którego korzystałem jeszcze za czasów Nautilusa. Poniżej zdjęcie - wszystkie liquidy 11mg, nieprzeterminowane, małe są w większości pełne, duże - 1/2 lub 3/4. Ze względu na moc, nadadzą się raczej do jakiegoś Kajtka >1ohm albo właśnie Nautiliusa i podobnych.

Zasady:
- oddam w zamian za wpłacenie conajmniej symbolicznych 20-30zł na dowolny cel charytatywny, z wyłączeniem fundacji działających na rzecz poprawy bytu ślimaków hodowlanych i tym podobnych
- wysyłka na Twój koszt

#epapierosy
reborn - Dobra mirki, chciałbym się pozbyć zapasu liquidów, z którego korzystałem jes...

źródło: comment_Bt3OFgJAcUyu8PXHXJizFA1YltSNpzkU.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vgf_: czarna jak noc. :) Muszę się zgodzić, liquid świetny, nie bez powodu rozglądałem się za alternatywami - Amphore z MaiArt daje radę, dodatkowo jest aromat AM4A od Inawery, który jest mniej "soczysty", ale próbowałem 4%, muszę zmieszać 5%.
  • Odpowiedz
@marek-wozniak-750: pewnie, choć ciężko będzie to zweryfikować, myślałem o przelewie. Wiem, że to mała kwota, ale każda kwota jest dobra, a zasady to zasady. :) Nie mają jakiegoś numeru konta? Powinno wyjść na to samo. :)
  • Odpowiedz
@reborn: do am4a dorzuc sobie sliwki troche (choc widze ze juz na edymaju nie ma) i jakiegos slodzika. sam w sobie jest 'suchy' bardzo.
  • Odpowiedz
@GaHee: tez byla okay, ale pamietam ze na jakims wczesnym dripperze zalalem cole 18stke i malo mi oczy nie wylataly. pozniej przestala mi smakowac... ;-)
  • Odpowiedz
@vgf_: dzięki za podpowiedź, brzmi dobrze. :) Widziałem, że niektórzy dodają też karmelu i/lub wiśni.

@Smooke_pl: @apaczacz: dzięki. :)

@marek-wozniak-750: doceniam, że już wrzuciłeś do puszki (poważnie, bez ironii), ale wolałbym trzymać się pierwotnego planu, tj. zweryfikować to za pomocą potwierdzenia przelewu. Ja absolutnie nie chcę dostać tych pieniędzy, więc jeżeli jesteś zainteresowany, to zrób przelew i wyślij mi potwierdzenie na PW, dogadamy się
  • Odpowiedz