Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +193
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

no jak tam dupska bola?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20240128,nowy-sondaz-tns-polska-pis-deklasuje-konkurencje.html#BoxNewsLink
#polityka
pluja ci na morde a ty mowisz ze deszcz pada, skad ja to znam...
@kuban99: ale wiesz, że wnioskowanie czegokolwiek z pojedynczego sondażu jest głupie? Specjalnie dla Ciebie (oraz kolegów wyżej) trzy wykresy:
1. wszystkie sondaże od wyborów z linią trendu
2. sondaże CBOS od wyborów z linią trendu
3. sondaże TNS
źródło: comment_fGNOn6f4kWmatmdc1xn290ZcuhG88kVK.jpg
Pobierzobniza emerytury sbkom, mieszkanie+ i zawsze maja w odwodzie armie frankowiczow...
@kuban99: wątpię. Te rzekome 40% to nadal mniej niż miała sama PO w wyborach 2007, SLD w 2001 albo koalicja PO+PSL w 2011, a ponieważ wg tego sondażu pod próg trafiłoby o ok. połowę mniej głosów PiS dostałby zdecydowanie mniejszy bonus mandatów dla zwycięzcy. Temu rozkładowi
stad se wez liczbe glosujacych http://parlament2015.pkw.gov.pl/349_wyniki_sejm
tylko nie zapomnij przeprosic, za wypisywanie glupot
@kuban99: ale wiesz, że głosów na mandaty nie przelicza się z wyników ogólnopolskich tylko według okręgów? Liczenie z ogólnopolskich daje +/- 10% mandatów, ergo zupełnie nic z niego nie wynika. Hint: w zachodnich okręgach jest więcej mandatów do zdobycia, sam możesz wykoncypować co to oznacza :)
Zamiast bluzgów racz się zapoznać z linkowanymi wpisami i spróbuj samodzielnie wyciągnąć wnioski.
Tzn. jeśli chcesz wierzyć, że większość mandatów zdobyta wg błędnej metody liczenia ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością to wierz - nie mnie oceniać, a