Wpis z mikrobloga

Co to może być - dziewięciu facetów i tylko jedna kobieta? Nie świntuchy, wcale nie chodzi o mirko. Tak wyglądał stosunek mężczyźni-kobiety na seansie filmu "Warcraft". O fabule nie będę pisał, na zmiany w stosunku do oryginału narzekał też nie będę.

Najistotniejsza była dla mnie nostalgiczna podróż z salą pełną nerdów :) Co tu dużo gadać, wspólne zachwyty lokacjami z gry, brawa i głośne głupkowate żarty raz na jakiś czas ujdą nawet w kinie! Kluczowym elementem wieczoru była scena w której przez chwilę widać murloka. Natychmiast z szeregu cherlawych piersi wyrwało się głośne

MRGRGRMLRMGLRGL!

wywołując salwy śmiechu :) Jeśli grałeś/grałaś - polecam udać się na seans bo #nostalgia jest niesamowita!

#warcraft #kino
U.....e - Co to może być - dziewięciu facetów i tylko jedna kobieta? Nie świntuchy, w...
  • 8
@ethics: Jest tego bardzo dużo. Właściwie cała fabuła, poza pewnymi kluczowymi wydarzeniami:

Te, które mnie chyba najbardziej wkurzyły, to:

Mówiąc ogólnie - spodziewałem się, że zmienią kilka kluczowych wydarzeń, żeby łatwiej było przedstawić historię w kinie. Tymczasem pozmieniali wszystko, co się dało, powodując, że fabuła nie ma właściwie sensu.