Komp się włącza i zawiesza się w losowych momentach. Po prostu staje i nic się nie dzieje. Potrafi stanąć nawet w momencie ładowania biosu. Spróbowałem wyciągnąć tą "bateryjkę" od biosu i zresetowały się jego ustawienia, ale potem włączył się do windowsa i zwyczajnie tam się zawiesił.
Już poprzednio prosiłem pomoc przy innym kompie, a teraz na kolejnym- chyba trzeba wymienić kompy w biurze ;)
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#pytanie #pomockomputerowa
Komp się włącza i zawiesza się w losowych momentach. Po prostu staje i nic się nie dzieje. Potrafi stanąć nawet w momencie ładowania biosu. Spróbowałem wyciągnąć tą "bateryjkę" od biosu i zresetowały się jego ustawienia, ale potem włączył się do windowsa i zwyczajnie tam się zawiesił.
Już poprzednio prosiłem pomoc przy innym kompie, a teraz na kolejnym- chyba trzeba wymienić kompy w biurze ;)
#zgorydziekuje
Nie. Po prostu staje w miejscu i nic nie robi.
@eaxene: niekoniecznie, najczęściej się zawiesza
ech... już naprawdę trzeba będzie go wymienić... dzięki jeszcze raz.